Az angol transzvesztita ketrecharcos nem elég, hogy megnyerte a Celebrity Big Brothert, gyereket is csinált Katie Price-nak, aki később élő egyenes adásban rúgta ki őt. Néha női ruhát vesz fel, majdnem bevallotta, hogy kicsit meleg, végre belekóstolt a popszakmába, és még le is tartóztatták.

Alex Reid, ketrecharcos jó úton halad affelé, hogy ő legyen a legtökéletesebb celeb. Ha ugyanis valaki közepesen ismert sportolóként megnyeri a Celebrity Big Brothert, elvesz feleségül egy hírességet, majd el is válik tőle, ezek után pedig a világ színe elé lép azzal, hogy időnként nőnek öltözik, és olyankor Roxanne-nek kell őt szólítani, akkor már csak az marad hátra, hogy a popszakmában is kipróbálja magát, bevallja, hogy meleg, és esetleg le is tartóztassák. Először hallgassa meg ezt a csodálatos dalt, utána pedig bemutatjuk önnek milyen egy tökéletes celeb.

Reid a küzdősportok világában nem nagyon jeleskedett annak ellenére, hogy pályája ígéretesen indult. 2005-ig mindössze kétszer tudták csak megverni, utána viszont hosszú évekig csak veszteni tudott. A rengeteg elszenvedett vereség mellett Reid csak azzal tudott bekerülni a brit bulvárlapokba, hogy az óriásmellű Katie Price-szal kezdett járni. Az Angliában igen népszerű valóságshowba, a Celebrity Big Brotherbe már úgy került be, mint Price pasija, és a vetélkedőt aztán mindenki meglepetésére meg is nyerte. Ekkoriban követte el első komolyabb vetkőzését, amikor a finálé előtt a nézők szeme láttára kente be magát tetőtől talpig barnítókrémmel.

Reid nem sokkal később már feleségül is vette Price-ot, de házasságuk nem volt felhőtlen. Hiába akartak volna gyereket, nem jött össze nekik, később pedig mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak, szintén eredmény nélkül. Ekkoriban derült ki az is, hogy Reid szeret nőnek öltözni, és ilyenkor Roxanne-nek kell szólítani őt. Price ezt még viszonylagos humorral viselte, de viszonyuk később annyira elmérgesedett, hogy a korábban az énekes Peter Andréval járó Price élő adásban rúgta ki Reidet. A szakításra egy újabb valóságshowban került sor, a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik epizódjában. Reid ennek nem nagyon örült, hiszen pont azért repülte át a fél világot, hogy a kamerák előtt kérje meg Price kezét. Később azzal kürtölte tele a világot, hogy legszívesebben meghalna, mert annyira fáj neki a szakítás. Utána persze azért még összejártak dugni.

Ezek után összeszedett magának egy újabb hírességet: Chantelle Houghtont, aki szintén megnyert egy Celebrity Big Brother-szériát. A romantikus Reid ezúttal is bevetette az élő adásban abszolvált lánykérést – úgy tűnt, sikerrel, ám a csaj a napokban a Twitteren jelentette be, hogy ennyi volt, mese volt. (A párnak június 17-én született a kislánya, és ez egyértelműen jelzi, hogy annak idején a hiba nem Reid készülékében volt.) Történt ugyanis, hogy a ketrecharcost letartóztatták, vagyis mostmár szinte tényleg nem hiányzik semmi ahhoz, hogy ki lehessen kiáltani a legtökéletesebb celebnek. Reidet azok után vették őrizetbe a rendőrök, hogy megpróbált betörni abba a lakásba, ahol menyasszonyával él a délkelet-angliai Brentwoodban, és a szomszédokat felébresztve üvöltött, hogy engedjék be a házba – írja a Contactmusic. “Hozzászoktam már, hogy éjjelente hangoskodnak, de általában csak azt hallom, hogy autók-jönnek mennek, vagy hangosan beszélnek. Most viszont dörömbölés és hangos ordibálás is volt. Egyedül élek, úgyhogy elégé megijedtem” – mondta a nevét elhallgató szomszéd. Reidet később minden vádat elejtve kiengedték, ám Houghtonnál betelt a pohár, túl sok volt neki a drámákból.