Kanye West és Kim Kardashian románca annyira régen érett, hogy igazából meg sem lepődött rajta senki, amikor végre összejöttek. A rapper és a reality-hős évek óta kerülgeti egymást, most pedig talán házasság is lesz belőle, bár Kanye West vonzalma már szinte betegesnek tűnik.

Kanye West a minap a TMZ-nek vallotta be, hogy már akkor Kim Kardashian házipornóját nézte dugás közben, amikor még nem is jártak együtt. A szexvideó egyébként is nagy szerepet játszhat West életében, hiszen nemrég még rappelt is róla egyet. Mivel Kardashian 2009-ben szakított a videón őt elég rendesen megdöngető Ray-J-vel, ezért jópár éve volt Westnek kitalálni, ő mit fog tenni hasonló helyzetben, most pedig valóra is válthatja ezeket az elképzeléseket.

Akárhogy is nézzük, napjaink tökéletes celebpárja Kim Kardashian és Kanye West, és nem csak azért, mert mindketten imádnak menő bulikba járni és szeretik a drága dolgokat. Ketten valahogy annyira hírességnek születtek, hogy teljesen mindegy az is, hogy Kardashian például semmihez nem ért hivatalosan, Kanye Westet pedig a hiphop műfajában utasítják el egyre többen.

A párocskáról még 2010 novemberében kezdett el terjedni a hír, hogy egy ideje együtt vannak, ráadásul már régóta vonzódnak egymáshoz, de a korábbi kapcsolataikból nem tudnak kilépni. Azt nem tudni, hogy tényleg volt-e köztük már akkor valami, mindenesetre 2011-ben az örmény származású Kardashian feleségül ment Kris Humphrieshoz, akivel annyira rövid ideig tartott a románc, hogy már aválási papírokat is beadták azóta.

Bár már nyolc éve flörtölgetnek egymással folyamatosan, végül idén áprilisban jött ez az a pont, amikor már a nyilvánosság előtt sem tagadták le a dolgaikat, azóta pedig olyan az egész, mint egy obszcénabb romantikus film. West nem csak a szexkaziról rappelt, hanem arról is, hogy szívesen elvenné nőjét. Ráadásul ugyanolyan színű cipőket hordanak, és a férfi gyereket akar csinálni. West dalaiból egyébként sokat meg lehet tudni a mély érzelmi kapocsról, az új lemezére írt Perfect Bitch (tökéletes ribanc) címszereplője például bevallottan a nője, aki még örül is ennek.

Azért némi aggodalomra ad okot, hogy West már három éve is szerelmet vallott aktuális nőjének, és annyira nem tudott róla lejönni, hogy más nők dugása közben is azt nézte, ahogy egy másik férfi dugja a szerelmét.

Hogy mennyire beteges ennyire vonzódni valakihez, arról egy szexológust kérdeztük meg: “Ez több volt annál, mint ahogy a legtöbb férfi néz pornót szex közben, itt nem volt lényegtelen, hogy kiről van szó. Úgy gondolom, a férfi fejben valamifajta kapcsolatot alakított ki, ebből pedig olyan vonzalom alakulhatott ki a fejében, hogy ebből élő kapcsolatot is ki tudott alakítani. Lehet, hogy csak trófeaként akarta megszerezni nagyon. Ez nem mindennapos, de nem beteges. Mindenki fantáziál valamiről, ennek a férfinak most sikerült” – mondta a Velvetnek Bede Zsuzsa. Ha hihetünk neki, akkor nem kell féltenie a Kardashian családnak lányukat a rappertől, akivel talán már a házasság is közeledik.