Az idei mellrákellenes fotósorozat különlegessége, hogy az ismert nők lányaikkal együtt álltak a fényképezőgép elé. A kampányhoz csatlakozott többek között Szinetár Dóra és Prokopp Dóra is, akik szintén félmeztelenre vetkőztek a jó ügy érdekében.

Idén ismét hat híres nő, hat anya adta nemcsak az arcát, hanem a testét is egy jó ügy érdekében, hogy felhívják a figyelmet a mellrák megelőzhetőségére. A fotósorozat különlegessége most az volt, hogy a hírességek lányaikkal együtt pózoltak a fényképezőgép előtt. Dobó Kata, aki már öt-hat éve a mellrákellenes kampány arca, a tavalyi eseményen már terhes volt lányával, Szofival, csak ezt akkor még nem hozta nyilvánosságra.

„Mellrák nem volt a családban, de sok minden más volt” – magyarázta a színésznő, aki állítólag alapvetően nem szeret vetkőzni, de ha a célnak megfelelő, ízléses és van mondanivalója, akkor nincs ellenére.

„Az a fajta meztelenség, amiről látjuk, hogy az, de mégsincs benne olyan, ami egyébként nem mutogatnivaló a nagyérdemű számára, az, ha jó ügy érdekében van, úgy gondolom, hogy hasznos lehet” – mondta a Fókusznak Szinetár Dóra, akit már többször is próbáltak levetkőztetni, de eddig nem állt kötélnek.

A kampányhoz csatlakozott Szirtes Ági, Keveházi Krisztina és Prokopp Dóra lánya is, utóbbi lánya megjegyezte, bízik abban, hogy az anyja nem teszi ki olyan dolognak, ami neki nem való. Prokopp gyerekei évek óta először álltak nyilvánosság elé, a műsorvezető nem akart belőlük mindenhol megjelenő gyereket nevelni.

Tavaly a Marie Claire októberi számában olyan nevek félmeztelen, de visszafogott képeiket láthattuk, mint például  Zséda, Ebergényi Réka, Tóth Gabi, Udvaros Dorottya, D. Tóth Kriszta, Fejős Éva és Pálinger Katalin. A képek egyáltalán nem kihívóak, de figyelemfelkeltőek.