Jenny Thompson akkor került be két éve a hírekbe, amikor kiderült, vele csalta meg Wayne Rooney az akkor terhes feleségét. Aztán legközelebb akkor, amikor kiderült, egy darabig Mario Balotelli, valamint Josh Bennett prostija volt. Most pedig gyereket vár karácsonyra, és azt mondja, öt apajelöltje van, koztük a híres focista és a tévés szereplő.

A 23 éves, manchesteri Jenny Thompson gyereket vár, most van a hatodik hónapban, karácsony napjára van kiírva. A dologban annyi a különleges, hogy Thompson volt az a prosti, akivel Wayne Rooney két évvel ezelőtt megcsalta a terhes feleségét, valamint ő az a prosti is, aki azt mondja, fogalma sincs, ki a gyereke apja, de könnyen lehet, hogy péládul Mario Balotelli, olasz focista, akivel szintén viszonya volt pár hónappal ezelőtt.

“Nem kevés férfi próbálja majd kiszámolni, hogy ő-e az apa” – mondta Thompson a Sunnak. Azt mondja, több mint száz férfivel volt eddig viszonya, köztük jó néhány híres emberrel, és fogalma sincs, hogy pontosan kitől lehet terhes. Számításai szerint öt potenciális jelölt van.

“Ha kiszámolják, tudni fogják. Mario és Josh is aggódhat, ha elkezdenek számolgatni” – mondta Thompson. Most hat hónapos terhes, tehát valamikor márciusban foganhatott a gyerek. Akkoriban járt Mario Balotelli olasz focistával, legalábbis áprilisban többször lefotózták őket együtt, valamint Thompson azt állította április közepén, hogy hat hete jár már a focistával. Balotelli közben hivatalosan a 23 éves Raffaella Ficoval járt egyébként.

Mielőtt pedig megismerkedett volna Balotellivel Manchesterben összefutott Josh Bennettel, aki a Hét törpe című reality egyik szereplője, valamint a Harry Potter és a halál ereklyéi filmváltozatában játszott goblint, bár ezt csak Bennett állítja, hivatalosan nem szerepel a stáblistán. Mindketten részegek voltak, és Bennett lakásán kötöttek ki. Thompson most azt mondja, Bennett is az apajelöltek között van, de akkor, amikor megvolt a kaland, még nem volt annyira biztos benne, hogy volt aktus is.

“Nagy hiba volt lefeküdnöm Joshsal. Nem a méretei miatt, hanem mert egyéjszakás kaland volt, én pedig nem vagyok olyan lány. Nem volt túl jó az ágyban. Nem is áldotta meg annyira a természet, mint Wayne-t, és különösen nem akkora, mint Mario. Azt hiszem, elaludtam. Iszonyú fejfájással ébredtem reggel, és olyan gyorsan leléptem, amilyen gyorsan csak tudtam” – mondta akkor Thompson a Sunnak.

Thompson két hónappal ezelőtt vette észre, hogy terhes, amikor úgy érezte, hogy felszedett egy pár kilót annak ellenére, hogy nem történt változás az étrendjében vagy az életvitelében. Vett egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Viszont a növés nem állt le, úgyhogy elment egy orvoshoz, ahol megállapították, hogy valóban terhes, sőt már a terhessége második felében van.

A prosti Twitterre simán töltött fel még augusztus végén is magáról dohányzós képeket, úgyhogy akkor vagy nem tudta még, hogy terhes, vagy nem foglalkozik különösebben azzal, hogy terhesség alatt különösen rossz dohányozni.