A fiatal énekesnő már régóta tervezgeti első tetoválását, de most két barátnőjével együtt vágott neki a nagy kalandnak. Az oldalán díszelgő három szó nagyon őt jellemzi, a fájdalmas varráskor pedig azt képzelte, epilálják.

"Lehet úgy élni, hogy ember elvan a tetoválások nélkül, de egyszer eljön az a pont, amikor már mindenképpen akarod, és nem tudsz tetoválás nélkül meglenni. Hát nálam a klipforgatás után jött el ez a pont” – áll a nemrég új dallal jelentkező Hien kedvcsináló sajtószövegében, ami után mi tényleg nem bírtunk magunkkal, és megnéztük, hogy néz ki az énekesnő azon a ponton, amikor nem tud meglenni egy jó kis tetkó nélkül. A szalonba érkezésünkkor még csak érezni lehetett a levegőben a későbbi fájdalmakat, amik a Megasztár felfedezettjére vártak, hiszen az oldalára varratta a Catharsis, Music és Sensuality szavakat.

Azt képzelte, epilálják

Mint kiderült, Hien tényleg megérezte a tűt, amit a szalonból kiszűrődő fojtott visításokból is ki lehetett következtetni, de mint kiderült, a frissen érettségizett lány tudta, mire vállalkozik: “Amikor a bordámat érintette, tényleg fájt, mert ott kevés a rés a csont és a bőr között. Azt képzeltem, hogy epilálják az oldalamat, és akkor kevésbé fájt” – mondta a Velvetnek Hien, aki idő közben sem bánta meg a döntését, mert ha akarja, eltakarhatja az oldalán díszlő feliratot.

Az, hogy miért ez a három szó lett kiválasztva, természetesen nem véletlen: “Ez a három szó, ami engem jellemez. A zenét nem kell megmagyarázni, a katarzis pedig az érzést jelenti. Ezzel az érzelmi mélységemet akarta kifejezni. A katarzis egy megtisztult lelkivilág az irodalom szerint. Megtisztult lelkiállapot. Direkt ez van a tetején, mert ez egy emelkedett, megrendült dolog. A sensuality, mint érzékiség pedig a nőiességemet fejezi ki. Ez a három dolog nagyon én vagyok” – pillanthattunk kicsit Hien személyiségének kulisszái mögé, utána pedig megtudtuk, hogy azért nem kapott rá annyira a tetoválásra, hogy belátható időn belül tovább díszítse a testét. Persze mint mindenkinek, Hiennek is meg kell küzdenie az önkifejezésért: “Anyukám le akart erről beszélni, mert nem szereti ezeket a kitöréseimet. Egy éve fel volt nyírva a hajam, most pedig jött ez. Ő úgy fogja fel, hogy ezek ilyen tinilázadások, pedig nem. Neki tetszik ez, elismerte, hogy szép, csak nem szerette volna, hogy csináljak bármit a testemmel, ami visszafordíthatatlan. Nem arról van szó, hogy egyre jobban bevadulok, nem lázadás, hanem esztétikailag szép, és nekem sokat jelent.”

Elvan egyedül

Az énekesnő egyébként nem a Caramellel való szakításán felbuzdulva ment el varratni, hanem a barátaival beszélték meg, mintegy jelképeként az összetartozásuknak: “Az egyik legjobb barátnőm most ment ki Dániába egyetemre, a másik pedig hamarosan Angliába távozik. Megbeszéltük, hogy nem ugyanazt, de egyszerre csinálunk tetoválást, más helyre. Ezzel pecsételjük meg a barátságunkat. Direkt nem ugyanazt tettük magunkra, hanem azt, ami ránk jellemző, mert úgyis a többiekre fog emlékeztetni, hiszen egyszerre találtuk ki.”

Mivel Hien egy viszonylag ritkán látható testrészére rakatta oda a három őt jellemző szót, ezért megláthattuk, miről marad le többek közt a férfitársadalom, mivel korábban már kijelentette, hogy nem akar férfit mostanában. “Bulizni amúgy sem tudok járni, mert sokat dolgozok, stúdiózok, fellépéseim vannak, csinálom a jogosítványt, és egy felsőfokú angol nyelvvizsgára készülök. Szerencsére nincs is időm arra gondolni, hogy mikor kéne pasi. Most elvagyok egyedül” –magyarázta az okokat.

Itt is lesz dubstep

Az angol kiemelten fontos neki, és már az új dalát sem véletlenül angolul énekelte fel: “Még nem akarok ezekről beszélni, de vannak külföldi projektjeim” – nyilatkozott szűkszavúan a jövőről, ami például egy új lemezt is tartogat, ami természetesen nagyon sokszínű lesz. “Én szerzem az összes dalt, lesznek reggae-s dalok, r'n'b-s csajos dalok, éneklős balladák, blues, rock, de lesz egy dubstepes dal is. Minden dalomban más és új oldalamat akarom megmutatni.”