Kezdetben csak együtt duettezett a kínai popsztár és a kanadai gyerekmodell, de csakhamar felforrósodtak a dolgok. A 12 éves kislány már most alig várja, hogy betöltse a 16-ot és feleségül menjen szívszerelméhez.

Zsang Muji (Zhang Muyi) nagy hírnévnek örvend Kínában, az egyik legismertebb popsztárnak számít a kontinensnyi országban. Nem elég neki a nagy hírnév, 24 évesen olyan botrányos dolgot vitt véghez, amivel a konzervatív kínai nagypapáknál biztos kivágta a biztosítékot: egy 12 éves kislánnyal randizgat – írja a Huffington Post. A lány nem más, mint Akama Miki, egy kanadai gyerekmodell.

A kislány annyira szerelmes, hogy a Sina Weibo nevű fő kínai közösségi portálon is képes volt nyilvános szerelmes üzenetet hagyni a popsztárnak: "Várj rá, amíg elég idős leszek, hogy hozzád menjek feleségül, és akkor azt fogom mondani: 'Igen'". Miki ekkor töltötte be a 12. életévét. Barátja azt válaszolta erre, hogy alig bírja kivárni a kislány következő négy születésnapját.

A durva, hogy azóta ismerik egymást, hogy a kislány betöltötte a 8-at. Azóta duetteztek együtt és elárasztották a közösségi portálokat a közös fotóikkal és csöpögős szerelmes üzeneteikkel. Miki úgy érzi, nincs mit bizonyítaniuk az őket kritizáló embereknek, "minden, amit tenni tudunk, hogy kitartunk a szerelmünk, az életünk mellett és együtt vagyunk" – írta profilján.