Annyi színésznő és modell készített már edzős videót, hogy kénytelenek voltunk csokorba szedni őket. Melyik híresnővel mozgattatná át testrészeit a legszívesebben?

A Victoria's Secret jócsajai

A Victoria's Secret hivatalos Youtube-csatornáján is számos edzés látható, amelyekben profi edző instruálja a bugyigyártó modelljeit. Az alábbin a kisgyerekes Doutzen Kroes mutatja meg, hogyan kell feneket feszesíteni. Hatékonynak tűnik a dolog, hiszen nemcsak combot villant divatbemutatókon, hanem férjet is, Miamiban. Meggyőző, nem?

Alyssa Milano

Megvan az a rész a How I met your motherből, amikor az egyik főszereplőről előkerül az első, nagyon ciki videoklipje, mert lebukik, hogy kanadai tinipopsztár volt? Nos, ehhez hasonlót érezhet Alyssa Milano, akárhányszor csak előkerül az edzésvideója. A nemrég szült színésznő énekel, testmozog, és vicceskedik ebben a fiatalkori botlásban. Rágyúrna?

Carmen Electra

A mostanában Simon Cowellel randizgató Carmen Electra mindig is a megjelenéséből élt meg. Hol azért, mert szép, de nem különösebben okos nőt alakított például a Baywatchban, hol a Playboynak fotózták. Emellett sztriptízzel kombinált tornagyakorlatokról is adott már ki oktatócsomagot (bár van, aki szerint nem jó vétel). Mindegy, rázni rázza magát, mozogna vele?

Cher

Talán kevéssé közismert, hogy a nemrég lábműtéten átesett Cher is készített tornás videót, nem is egyet. Az alábbiban nagyon ügyesen izmosítja a hasát, ám fájó, hogy nem ő adja az instrukciókat, hanem a szőke hajú edzőnő. Viszont a torna elég hatékonynak tűnik, tehát elszántaknak ajánlható. Az énekesnő dressze mindezzel együtt kevéssé tűnik kényelmes, sportos viseletnek.

Cindy Crawford

Cindy Crawford is számtalan testformáló videóval megörvendeztette már az erre fogékonyakat, neki is edző segít. Ő abban az időszakban kezdte ezt a műfajt, amikor fürdőruhaszerű dressz volt a menő, de nem kellett alá harisnyát, vagy más hülyeséget felvenni. Látszik is, hogyan mozognak az izmai (nem csoda, hogy most is lenyomja a nála fiatalabb modelleket). Önt motiválja ez?

Heather Locklear

Ha még nem volt elég az időutazásból, íme Heather Locklear változata a témára. Nagyon nehéz elvonatkoztatni attól a szettől, amelyet eközben visel: a lila harisnyával kombinált ciklámen dresszen viselt, formátlan póló totál értelmezhetetlen, szerencsére mozgás közben leveszi. Itt ő edz. Ami a legmeglepőbb: ahhoz képest, hogy zenész felesége volt, a háttérzenéhez semmi köze sincs, talán utólag keverték alá, annyira nincs ritmusban. Tornáját főleg robotoknak ajánljuk.

Jane Fonda

Nem maradhat ki a tornászó celebnők archetípusa, ősanyja, kultúrhőse, Jane Fonda sem. A színésznő nem lazázza el a dolgot, kemény edzést nyom, és ez még csak a kezdőknek ajánlott edzés – 1983-ból. Jane Fonda szép, hajlékony, mint egy macska, az egészet pedig különösen szórakoztatóvá teszi a háttérben rendszeresen bagolyhangokat hallató személy.

Katie "Jordan" Price

A britek übercelebje, Katie Price létezésének kvintesszenciája a Jordan Workout. Az edzést nem Jordan tartja, ő csak próbálja követni az edző utasításait, de még ez sem megy neki. Valószínűleg azért, mert eleve nehezen tudja tartani az irdatlan műmellekkel súlyosbított felsőtestét. Mindezt barbirózsaszín környezetben affektálva. Önnek mekkora igénye van az ilyesmire?