Halmágyi Nikoletta egy hónapja szakított VV Gergővel, miután úgy vélte, expasija, Ricsi után túl korai volt neki egy újabb kapcsolat. Azóta rendeződni látszik az élete, munkát is kapott, egy rádióban lesz műsorvezető. Az ismertség tehát jól jött a médiában, negatív tapasztalatai pedig a magánéletben sincsenek amiatt, mert kamerák előtt szexelt a valóságshowban.

VV Gergővel is véget ért a kapcsolata, azóta pedig ismét egyedülálló Halmágyi Nikoletta, akinek a valóságshow-történelem 50+-os karikás szexjelenetét köszönhetjük. Az exvillalakó és Nikó cirka egy hónapja szakítottak.

„Úgy gondolom, nem a megfelelő időben jöttünk össze” – foglalta össze röviden a kapcsolat végének okát a Velvetnek Halmágyi Nikoletta. „Azért nekem ez más volt egy friss szakítás és egy lánykérés után. Nyolc hónap együttélés után váratlanul jött, és ugyan lassan haladtunk, úgy tűnik, még ez sem volt elég lassú. Én döntöttem úgy, hogy legyen ennek vége, mert nem akartam őt esetleg megbántani. Sablonszövegnek hangozhat, de nagyon jó barátok maradtunk, napi szintű kapcsolatban vagyunk, hozzá járok edzeni, de nem vagyunk együtt.”

Rádiózni fog

Nikó azt mondja, nem esett kétségbe az egyedülléttől, sőt, úgy tűnik, hogy amióta szingli, azóta kezd helyreállni az élete. „Ricsi után nagyon padlót fogtam, és mivel kirúgott, a munkahelyemet is elveszítettem, nem volt állásom, haza kellett költöznöm a szüleimhez. Amikor Gergővel vége lett, rá két hétre el is jöttem otthonról, egyedül élek, és úgy néz ki, a meló területén is alakulnak a dolgok. Pillanatnyilag egy nagy projekten dolgozok, ami egyelőre még titok, hogy pontosan mit takar, de remélem, nagyon fog tetszeni mindenkinek. Nemsokára pedig indul egy – egyelőre - internetes rádió is, ott pedig egy reggeli műsort fogok vezetni” – mesélte az exmenyasszony, aki szerint mindenképp előnyére vált, hogy a műsorral megismerték az arcát.

„Igazából már korábban is úgy volt, hogy a barátaim révén kerültem előrébb – nyilván a legtöbb esetben ez így megy, hogy az a lényeg, hogy kit ismersz. Ez a rádiós műsorvezetés is annak köszönhető, hogy ismernek, és nagyon örülök ennek a lehetőségnek” - magyarázta.

Arra a kérdésre pedig, hogy az Összeesküvők híres szexjelenete után a férfiak hogyan viszonyulnak hozzá az életben, Halmágyi Nikoletta úgy válaszolt, általában fiú barátokkal szokott lógni, akik nem engedik azokat közel, akiket nem akar közel engedni magához. „Egyébként nem vészes, szóval, nem jönnek oda hozzám, hogy hú, láttalak téged a tévében szexelni, gyere velem is. Meg mondom, olyan haverokkal járok szórakozni, akik mellett ezt nem is mernék megtenni. Igazából még negatív kritika sem ért, még senki nem szólt be nekem, hogy figyelj már, annyira undorító volt, amit csináltál.”