Natalie Portmen új filmjében egy vérbeli texasi nőt alakít majd, amihez szőkére kellett festenie a haját, és a mellét is felpolcolták. Pont úgy néz ki, mintha a Baywatchban indult volna a karrierje, sosem futott volna be igazán, úgyhogy mára lecsúszott, alkoholista B-színész lenne.

Terrence Malick az a rendező, aki időről időre szeret annyira megtömni egy filmet híres színészekkel, hogy egy adott korszak legfontosabb színészei szerepeljenek egyszerre a vásznon. Következő filmjéről nem sokat tudni, az IMDb-n Untitled Terrence Malick Project, vagyis Cím nélküli Terrence Malick tervként fut.

A sztoriról annyit ír az oldal, hogy a texasi zeneiparba helyezett történetben két szerelmi háromszög okozta feszültségeket dolgoz majd fel a film, műfaját tekintve pedig zenés dráma. És akkora sztárparádé van benne, mint amekkorát évek óta nem láthattunk.

Natalie Portman mellett Ryan Gosling, Christian Bale, Michael Fassbender, Rooney Mara és Cate Blanchett is szerepet kapott a filmben. Most készültek el az első forgatási fotók, amelyek egészen új oldaláról mutatják Natalie Portmant.

Azt már tudtuk, hogy Portman a szerep kedvéért szőkére festette a haját, de az átalakulás texasi, countryközeli nővé a forgatásra lett teljes: Portman mellét elég rendesen felpolcolták, a karaktere kedvéért.

A texasi sztereotípiát tökéletesen valósították meg Natalie Portmanen, egy előnytelen szoknyához kapott egy ronda topot, kilógó hasat, meg az elengedhtetlen szőke hajat. Talán csak a sminkje árulja el, az túl ízlésesre sikerült.

Ha Portman nem a Leon, a profival fut be, hanem bugyuta sorozatokban tűnik fel fiatalon, mára valószínűleg nem a vásznon nézne ki ennyire lecsúszottnak, hanem a valóságban lenne az.