horoszkóp

Ki a legjobb nő az X-Faktor történelméből?

2012.10.13. 18:44

Összegyűjtöttük az idei és az elmúlt két széria legjobb döntős nőit, ön pedig döntse el, közülük ki a legdögösebb. A teltkarcsú Janicsák Veca a kedvence? Vagy a Nyári lányok közül valamelyik? Esetleg a megosztó Csobot Adél? Szavazzon favoritjára a legtöbb pontszámmal!

A szavazásnak vége

1. Janicsák Veca

Az első évad legjobb női hangja először a Csillag születikben próbálkozott, de ott nem futott be. Mire az X-Faktorba jelentkezett, sok felesleges kilót ledobott magáról, ami a műsor alatt is folytatódott, ettől függetlenül még mindig a teltkarcsú nőket kedvelő férfiak kedvence. Janicsák Veca azóta is a pinpong effektus tipikus példája, hol sokat fogy, hol sokat hízik, mindenesetre a férfimagazinok vetkőztetnék, ha hagyná.

3,30

2. Mimi

Kőrös Noémi, alias Mimi egyéni versenyzőként indult az X-Faktor első szériájában, végül összeboronálták Szakács Gergővel, és duóként indultak a csapat kategóriában Malek Miklós kezei alatt. Az énekesnő nem sokáig volt képernyőn, mert hiába került be a legjobb 12 közé, az első élő adásban kiestek.

3,29

3. Nyári Aliz

Szintén az első évadban és szintén szóló versenyzőként indult Nyári Aliz is, ám továbbjutásának feltétele az volt, ha összeáll nővérével. A formáció neve a Summer Sisters nevet kapta, a lányok viszont nem riszálták be magukat a fináléig, a harmadik fordulóban ugyanis kiestek.

2,58

4. Nyári Edit

Nyári Edit tehát Nyári Aliz nővére. A két lány első ránézésre megszólalásig hasonlít egymásra, az idősebbik lány viszont jóval alacsonyabb, mint húga. A Nyári lányokat egyébként szintén vetkőztette volna egy férfimagazin, amire egy ideig úgy tűnt, hajlanak is az énekesnők, ám végül a pucérkodásból nem lett semmi.

2,60

5. Muri Enikő

Muri Enikőt már visszatérő versenyzőként köszöntötték az X-Faktor második szériájában. Az énekesnő első alkalommal nem jutott be az élő adásba, ám a második szériában egészen a második helyig menetelt. Murin már a műsor kezdetekor észre lehetett venni, hogy külsőleg is sokat változott az elmúlt egy év alatt, ezt a tendenciát pedig folytatta, rövid időn belül két nadrágméretet is fogyott.

3,15

6. Antal Tímea

Az erdélyi származású énekesnőnek is komoly múltja van már, ha a tehetségkutatós próbálkozásait vesszük. Antal Tímea nemcsak Romániában szeretett volna befutni, hanem a 2008-as és 2010-es Megasztárba is jelentkezett, de ott hamar kiszórták a versenyzők közül. Az X-Faktor harmadik szériájának döntőse azok kedvence, akik a kemény arcú, határozott fellépésű, törtető nőket kedvelik.

3,28

7. Csobot Adél

Az X-Faktor történelmében nem volt még olyan megosztó személyiség, mint Csobot Adél: a 19 éves nagykárolyi lány sokak szerint hipercuki, másokat meg halálra irritál. Van, akik rondának látják, de többen vélik szépnek is. Csobot pipiskedik, vihog, hisztizik, a pasik mégis odáig vannak érte, legalábbis azzal nyugtatják az ellentábort, hogy Malek kezei alatt majd igazi nővé érik a bakfis.

2,89