Vannak celebek, akik csak öregkorukra csúnyulnak meg, vannak, akiknek ruhájuk miatt lesz vállalhatatlan a külsejük, de vannak, akik alapból rútnak születtek, mégis ünnepelt sztárok lettek. Nézze meg a tíz legandább celebet, és döntse el, hogy melyikük az, aki egy 5-ös randasági skálán eléri a maximumot, és igazából utcára sem szabadna mennie.

Steve Buscemi

Szerethető, sikeres színész, rengetegen imádják, de valljuk be, Steve Buscemi kifejezetten ijesztő és csúf. Nem csak öregkorára lett ilyen, már egészen fiatalon sem volt szívdöglesztő a színész. Bár a kusza fogai, és táskás, vizenyős szeme ellenére sokan szexinek tartják, most mégis arról kell dönteni, hogy ki a legcsúnyább, szóval ha ön rosszul van Buscemitől, adjon neki öt pontot!

Iggy Pop

Igen, tudjuk, Iggy Pop egy ikon, és nincs jogunk megszólni, de nézzenek csak rá. Az egy dolog, hogy öregkorára összeaszott a teste, de ugyanúgy, mint Buscemi, Iggy fiatalon sem volt szépfiú. Ha szereti Iggy Pop zenéjét, de rá se bír nézni, szavazzon, és adja neki a legtöbb pontot!

Donatella Versace

A szépség és önkritika nélkül született Donatella Versace helye mindenképpen a legrondábbak között van. Az 57 éves Donatella Versace egyébként a Versace divatház alelnöke, de úgy néz ki, tényleg nem a ruha teszi az embert. Legalábbis ez a nő szép ruhákban is rettenetesen néz ki, és nem csak a plasztikázás csúfította el.

Rhea Perlman

Rhea Perlman színésznő, és férje Danny DeVito csodás párt alkottak 30 évig, de egyikük sem a szépségéről híres. Mint kiderült, a pár azért válik, mert Perlman nem bírta, hogy DeVito mindenkivel flörtöl. Ha Perlman talál is magának alacsony férje után másik pasit, szinte biztos, hogy nem a külsejével fogja meghódítani.

DJ Qualls

DJ Qualls a neve ellenére nem DJ, hanem színész, és olyan kiváló filmekben szerepelt, mint a Cool túra. Qualls egyébként túlélt egy rákos megbetegedést, és nem túl szép külseje ellenére Prada modell is volt.

Steven Tyler

Állítólag a rocksztárok mind szexisek, de Steven Tyler előtt tényleg nem a külseje miatt térdelnének a rajongólányok. Az aránytalanul nagy szájjal rendelkező énekes fiatalkorában is inkább Jokerre hasonlított, mint egy szívtipró pasira, de legalább énekelni tud. Legalábbis egész sok lemezt adott el eddig az Aerosmith frontembereként.

Amy Winehouse

A több mint egy éve elhunyt énekesnőt inkább hangja, vagy stílusa miatt kedvelték rajongói. Vagy a durvábbnál durvább botrányai miatt, de semmiképpen sem külseje volt a legvonzóbb. Igaz, leginkább a drogok, az alkohol, és a túlzott fogyás miatt volt ilyen állapotban külseje, de Winehouse egészséges állapotában sem indulhatott volna szépségversenyen.

Marilyn Manson

Talán le sem kéne írni az okokat. Az énekes arcán még a smink sem segít sokat, de igazából mindegy, hogy mit csinál, Brian Hugh Warner csúf, és kész. Ennek ellenére olyan csajai voltak, mint Rose McGowan, Dita Von Teese, vagy a pornós Stoya.

Rosie O'Donnell

A leszbikus színésznő és komika sem szépsége miatt népszerű. De önbizalma ettől függetlenül elég sok van, és előszeretettel szokott másokat ekézni. Ha ön szerint O'Donnell érdemli a legtöbb pontot a csúf-skálán, nyomja meg az 5-öst!

Kamilla cornwalli hercegné

A cornwalli hercegnét a legtöbben Camila Parker Bowles néven ismerik. Diana hercegnő utódja, és egykori "vetélytársa" szintén megérdemli a ronda jelzőt. Még Diana is csak bulldognak csúfolta őt, de Károly herceg valamiért mégis ezt a nőt szerette, nem pedig mindenki kedvenc hercegnőjét, Dianat.