Az Agymenők jónője, az X-akták ügynöke, a Mythbusters mítoszrombolója, a twee filmek cuki lánya, vagy az NCIS tudósa mozgatja meg jobban a számítógépen, képregényeken és szerepjátékokon szocializálódott férfiak fantáziáját? Egy, ha bottal sem, öt, ha álmai nője!

Gillian Anderson

Kevesen tudtak folyamatosan okosnak tűnni úgy, hogy mellette a fél világban nemi vágyakat is gerjesztettek, de az X-akták Scullyjának ez hosszú évadokon keresztül sikerült folyamatosan, annyira, hogy talán végre Mulder is belezúgott. A mindenhez értő, lelkiismeretes ügynök azóta is a geekek egyik legnagyobb vágya, hiszen ki ne akarna egy szép nőt, aki ráadásul izgalmas titkokat tud mesélni a földönkívüli létformákról?

Kaley Cuoco

Az Agymenők sorozat jó csajaként ismertséget szerző Kaley Cuoco sok ideig nagyon visszafogottan mutatott meg magából dolgokat, most azonban az Esquire Magazine dél-amerikai kiadása kedvéért minden eddiginél szexibben pózol. A 26 éves szőke színésznőt még jó sokáig nem láthatjuk amúgy más produkcióban, bár 2013-ra tervez egy egészestés filmet, még jó sokáig egyszerűen csak Pennyként fogja megtestesíteni minden WoW-on élő férfi ideális szomszédját.

Kari Byron

A Discovery Channelen futó Mythbusters (Állítólag) című ismeretterjesztő sorozat arca sokáig még a vörös szőnyegen is farmerben és pólóban jelent meg, aztán valahogy rájött, hogy ő mégis vonzódik a nőies megjelenéshez. Azóta már hivatalosan is tudjuk, hogy nem csak mítoszokat tud lerombolni, hanem a lábai is jók.

Pauley Perrette

Igazán nem vádolhatjuk azzal az NCIS sorozatot, hogy történik benne valami azon kívül, hogy Pailey Perrette-nek milyen botrányosan jól áll a felpirszingelt, furán viselkedő, kissé szociopata Abby Sciuto karaktere. Már csak azért megéri rendszeresen ügyhöz juttatni a tengerészeti helyszínelőket, hogy a tipikus sorozatszínész, meglepetésre most 43 éves nő okoskodjon egy jót.

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel színészként egyetlen karaktert tud hozni, de annyi elég is: a kicsit fura lányt a szomszédból, aki mindent egy kicsit viccesebben fog fel, mint az átlag, szereti a fiús dolgokat, baromi jó zenéket hallgat, és éppúgy megvan a véleménye a képregényhősökről, mint a rá áhítozó srácoknak. Arról nem is beszélve, hogy énekelni is szokott, ráadásul stílusához méltó módon azt is cukin teszi, és imádja az intelligens és vicces férfiakat.