Összegyűjtöttük az X-Faktor három szériájának legszexibb énekeseit, önnek már csak az a dolga, hogy a legnagyobb pontszámot adja kedvencének. Ki a jobb pasi? A sármőrnek megválasztott Takács Nikolas? Vagy a tinik és MILF-ek kedvence, Baricz Gergő? Esetleg a félvér fiúkat szereti, mint Kelemen Csaba? Szavazzon!

1. Takács Nikolas

Takács Nikolas 2010-ben jelentkezett az X-Faktorba, ahol második helyezést ért el. A tehetségkutató műsor ideje alatt az énekes nem volt hajlandó megválni a kalapjaitól, a hírek szerint pedig ennek hiúsági okai voltak, mivel erősen kopaszodik. A fejfedő mindenesetre a védjegyévé vált, olyannyira, hogy Takács beszállt a kalapbizniszbe, és saját tervezésű darabbal állt elő.

2011-ben a Glamour olvasói az Év Legsármosabb Férfijának választották, amire a Velvetnek így reagált: „Ha rólam van szó, és azt mondják, hogy sármos vagyok, akkor szerintem arra gondolnak, hogy pozitív kisugárzásom van a színpadon. Szerintem azáltal vagyok sármos a lányok szemében, amit képviselek, amilyen ember vagyok. De a sárm valamiféle kisugárzást jelenthet."

2. Vastag Csaba

Bár korábban már a Popdarálóban is feltűnt, szintén az X-Faktor első szériájának köszönhetően vált ismerté Vastag Csaba is, aki Takács Nikolassal szemben meg is nyerte a tehetségkutató versenyt.

Az énekest a CKM és a Joy szavazói megválasztották 2011 Álompasijának, neve pedig annyit ért, hogy egy csalónak köszönhetően több nő is levetkőzött a kedvéért. Vastagot korábban VV Kinga is próbálta felszedni - esélytelenül.

3. Baricz Gergő

A második széria egyik bugyinedvesítő énekese kétségkívül Baricz Gergő volt, aki inkább ezzel a képességével küzdötte fel magát a harmadik helyezésig, mint hangi adottságaival.

Az énekest hamar kiszúrta magának egyik versenyzőtársa, Kováts Vera, akivel egy ideig nagy szerelemben is voltak, sőt, Bariczot még volt mentorával, Keresztes Ildikóval is összehozta a sajtó, bár kapcsolatukat mindketten cáfolták.

4. Kelemen Csaba

Kelemen Csaba személyében a csokifüggőknek kedvezünk összeállításunkban: a nigériai születésű, amerikában felnövő Lil C. a második évad mezőnyének egyik legfiatalabb versenyzője volt tavaly.

Az ő hírnevét is csajozásra használták fel egyesek: hasonmása még autogrammokat is osztogatott a nevében.

5. Gyurcsík Tibor

A 25 éves dunaszerdahelyi versenyzőnél nem volt elég a babapofi, a második széria első adásában kiszavazták a nézők. Gyurcsík Tibor azonban nem adta fel, az Eurovíziós Dalfesztiválon is indult, dalát pedig beválogatták a legjobbak közé.

Annak ellenére, hogy az énekes Szivárványnak becézi magát, a képernyőn egy elég szürke, visszahúzódó pasit ismerhettek meg a nézők, úgyhogy Gyurcsík sürgősen tett a kialakult kép ellen: a Mozi szélesvásznon című klipjében két lengén öltözött nővel is enyeleg.

6. Szabó Dávid

A 27 éves színész srácot igazi sztáralkatnak tartják a mentorok az idei szériában.

Szabó Dávid egyébként minden szőre ellenére nem egy férfias jelenség, és bár azt állítja, nehezen tudott azonosulni korábban eljátszott biszexuális karakterével (mivel nem vonzódik a férfiakhoz), jobb színészt nem is találhattak volna erre a feladatra.