Christina Aguilera legalább harminc kilóval tűnik soványabbnak az új parfümreklámján. A fotókról nem tudjuk, ki készítette őket; valószínűleg nem is voltak, csak valaki rajzolgatott egyet.

Amíg Christina Aguilera istenien tud énekelni, tök mindegy, hogy mekkora a feneke. Valószínűleg így gondolkodtak azok a képmódosító-ipari szakmunkások is, akik Royal Desire nevű parfümjének reklámozásához készült fotóit utómunkázták. Ha egyáltalán csinált bárki képeket, és nem egy közepesen tehetséges grafikus rajzolgatott valamit, a kétezres évek legelején szerzett emlékei alapján. Tessék, nézzék meg, nem lódítunk. A kép, amelyet most küföldi magazinokban közölnek előszeretettel, kattra megnő.

Mielőtt belemennénk a részletekbe, először megmutatjuk, hogy néz ki a művésznő mostanában – és azt is, hogy mikor nézett ki nagyjából úgy, mint ezen a promófotón. (Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor készültek a kampány anyagai. Talán ekkortájt.)

A bal oldalon látható kép tehát a jelelegi állapotot mutatja be, jobb oldali fotó pedig azt, milyen volt az énekesnő 2004-ben, amikor valóban egész hasonlóan nézett ki. Ilyen pattintott kőkorszaki módszereket idéző álla viszont akkor sem volt. Az ugyanezen kampányhoz készült videót egyébként már körülbelül két éve bemutatták, nézzék meg, azon nem mutáns.

Mi van?

Szóval, hogy mi a baj a képpel? A Jezebel egyik kommentelője szerint csak annyi, hogy olyan, mintha egy Escher-művet nézegetnénk. És valóban, Aguilerán mindent durván levékonyítottak (épp csak a fenekét hagyták meg), az ízületeket, hajlatokat pedig annyit piszkálták, hogy a teste teljesen irreális formákba rendeződött.

Haladjunk felülről lefelé: az arcéle, az álla egyáltalán nem olyan, mint a sajátja. Az archoz közel húzott, rendezői bal válla irreálisan csontos, és teljesen máshogy áll, mint ahogy kéne neki, a nyaka meg a válla között pedig sötét űr tátong. A karok is jóval vékonyabbak lettek, ráadásul a rendezői bal csuklóból hiányzik néhány csont, vagy talán több van benne, bár amilyen furcsa és torz az egész kar, ez alig tűnik fel elsőre.

A másik alkarral meg fogalmunk sincs, mi történhetett. Mint a Jezebel írja, talán két könyöke van, és egyéb helyütt is lehetnek kinövési anomáliái, például a kép előterében lévő térden. A testtartása pedig teljesen kifacsart, vagy csak a feneke hatalmas, és elfelejtették a többi testrészéhez hasonlóan megnyirbálni. Vagy csípőficamos.

Jó, simán lehet, hogy az énekesnő valóban ilyen rendellenességekkel él, már születése óta. Ha a promófotó a valóság, Aguilera így néz ki bikiniben.