Mindannyian szeretnénk kicsit Hollywood lenni, ezért is éreztünk szükségét, hogy megoldjuk az őrjítő rejtélyt: melyik híres nőnk rendelkezik a leginkább azokkal az adottságokkal, amikkel Christina Hendricks?

Először is jellemezzük pár szóban Christina Hendrickset! Nyilván mondhatnánk rá a bögyös-farost, de ezen ő megsértődik, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy egy olyan nő, akinek bár szép arca van, mindig annyira kipakolja a melleit, hogy igazából minden mást háttérbe szorít rajta. Még azt is, hogy kicsit husi feneke van, és szinte világítóan vörös haja. Mivel a dekoltázs tényleg mindent háttérbe szorít, elsősorban ezen a vonalon  indulunk el, hogy megkeressük Magyarország válaszát Christina Hendricksre.

Orosz Barbara

A néha Liptai Claudiához is hasonlított Orosz Barbara neve az elsők közt merült fel, hiszen az egy dolog, hogy ő sem áll rosszul mellekkel, de ráadásul még vörös is. A Cool TV-től a TV2-ig jutó műsorvezető körül mostanában csend van, de amikor megjelenik valahol, mindig feltűnést kelt. Ellenvetésként maximum az merülhet fel, hogy Orosz valamiért nem teszi annyira közszemlére kebleit, mint amerikai kolléganője.

Gaál Noémi

Talán nem meglepő, hogy az időjárást a mellei segítségével megjósoló Gaál Noémit ebbe a versenybe is nevezzük. Sőt, szívünk szerint minden versenybe neveznénk! Arról, hogy miért ideális választás, igazán nem kell sokat magyarázni, gyakorlatilag a TV2 összes időjárásjelentését a megjelenésével dobja fel, ellene szól viszont, hogy Gaál mostanában közel sem celebkedik annyit, hogy minden eseményen várhassuk, mit vesz fel épp.

Kerekes Vica

Ki a mi Christina Hendricksünk?

Nem állítjuk, hogy Kerekes Vica akkora név lenne Magyarországon, de a szlovákiai Füleken született színésznő adottságai és külsője alapján mindenképp jogosult a delegációra. Az adottságairól több filmben is meggyőződhetünk, pláne mivel egyáltalán nem zárkózik el a szexjelenetektől sem. A nálunk leginkább a Bakkermanből ismerhető Kerekes klasszikus színház iránti rajongása ugyanakkor nehezen egyeztethető össze Hendricks stílusával, pedig mi tényleg nagyon szeretnénk minél többször látni a színésznőt, aki jelenleg második gyerekének érkezése miatt épp szünetelteti a vetkőzéseket.

Csisztu Zsuzsa

A sportolóból lett műsorvezető ismét terhes, de gyanítjuk, ez sem fogja eltántorítani jó szokásától, hogy minden létező eseményen olyan ruhában jelenik meg, amikben az is csoda, hogy nem robbannak szét a mellei. Ebben a tekintetben ő áll a legközelebb Hendrickshez a jogi egyetemet lassan elvégző Csisztu, ráadásul öltözködésével talán ellentétes módon ő sem vállal be feltétlenül mindenféle szemetet.

Hernádi Judit

Hernádi természetesen klasszikus a témában. A Heti Hetesből távozó színésznő még 56 évesen is szereti díszszemlére tenni, mit ajándékozott neki a sors, viszont sajnos nagyon súlyos érv ellene, hogy mostanában már inkább csak a lányával kapcsolatban szerepel a színházon kívüli világban.