A modellből lett műsorvezető két és fél hétre költözött ki egy tanyára, ahol a legjobban az zavarta, hogy hideg vízben kell fürdeni. Néha elege volt a többiek tréfálkozásaiból, de szerinte előreviszi a valóságshow. Vagy nem.

„Kiraktak minket majdnem minden segítség nélkül egy tanyára, ahol nem volt összkomfort, és magunknak kellett megtermelni a kaját, de ez azért nem olyan bezártság volt, mint a többi valóságshow-ban” – mondta a Velvetnek Iszak Eszter, aki a VIVA-n hamarosan induló reality, a Stáb a tanyán egyik szereplőjeként fogja bemutatni, miképp lehet dalt írni, miközben az ember megismerkedik a tanyasi élet minden szépségével. Illetve elmondása szerint azt is bemutatják majd, hogy a vidéki élet bizony egyáltalán nem könnyű.

Az, hogy hogyan javíthatja az ázsiójukat, ha egy egész ország látja őket ganét lapátolni, még számára sem tiszta: „Szerintem növelheti és rombolhatja is a népszerűséget, de ez attól is függ, ki mit vállal be. Én már a szereplést is csak egy fogadás miatt vállaltam, amit Fluorral és Sanyócával kötöttem, utána kerestük meg a csatornát, akik áldásukat adták rá, hogy lemenjünk a tanyára. Még ekkor is hezitáltam rajta, hogy bírni fogom-e, de ha valamit elvállalok, nem mondom vissza, bár voltak mélypontjaim” – mondta a műsorvezető, aki a forgatáson Odettel barátkozott a legjobban össze, a fiúk úgyis klikkesedtek, volt is ebből konfliktus. „Mivel Eckü, Fluor és Sanyóca is vicces fiúk, így egy hét után már kicsit sok volt az állandó poénkodásból.”

Bár Iszak nem az a sírós fajta, a forgatások alatt az volt számára a legnehezebb, hogy visszatartsa könnyeit. „Néha nagyon nehéz volt megállni sírás nélkül, de igyekeztem erős maradni, mert nem szeretek emberek előtt sírni Egyszer-kétszer nehezen fogtam vissza magam, és olyan is volt, amikor nem sikerült, de akkor elvonultam, hogy ne lássa senki a könnyeimet. Apróbb dolgok is ki tudtak borítani, mert bár nem voltunk tényleg bezárva, de mégsem tudtam oda menni, ahova akarok, nem tudtam csak úgy más emberek között lenni, nem értek más impulzusok. A végén már attól is könnyebben eltört a mécses, hogy idegen környezetben voltunk, ahol hideg vízben kellett fürödni, nem volt fűtés sem, csak amihez fát vágtunk” – sorolta a két és fél hét tortúráit.

Nagy kérdés, hogy Iszak régi-új pasija, Dobrády Ákos mit szólt ahhoz, hogy elmegy tanyasi életet élni, de erről csak annyit tudhatunk, hogy nem volt könnyű nélkülözniük egymást. Arról már szívesebben beszél, hogy egykori modellkarrierjét már 90%-ban felváltotta a műsorvezetés, és tervei szerint ez sokáig így is fog maradni. „Most nagyon jól érzem magamat a VIVA-nál, hiszen mindenféle műsorban kipróbálhattam magam. Nagy álmom az, hogy egyszer egy utazós műsort vezessek. Az utazás a mindenem, arra vagyok hajlandó a legtöbb pénzt áldozni, bár most inkább csak belföldön tudtam megtenni.”