Bizonyos típusú férfiak ahogy idősödnek, úgy hasonlítanak egyre inkább egy idős nőre. A leginkább Steven Tyler kezdett el nagymamásodni, de Geszti Péter is egyre jobban hasonlít a mamájára, Kóbor Jánost pedig egyszer összekevertük Törőcsik Marival.

Mostanában akárhányszor látunk képet Steven Tylerről, egyértelműen az ugrik be róla, hogy olyan, mint egy nagymama. Különösen az igazán előnytelen képeken, vagy ha felvesz egy nagy napszemüveget.

Az Aerosmith énekese is azok közé a férfiak közé tartozik, akik ahogy öregszenek, úgy hasonlítanak egyre jobban egy idős nőre. Ha már nemrégiben írtunk a plasztika nélkül sármosan idősödő férfiakról és azokról a nőkről is, akiknek nem áll túl jól az öregedés, akkor nézzük meg a nagymamásodó férfiakat is!

Talán Steven Tylernél a legszembetűnőbb a dolog, de nincs egyedül, sőt itthon is vannak egy páran, akik nénisednek. Még a nyáron, a foci Eb ideje alatt láttuk szakérteni a tévében az Omega énekesét, Kóbor Jánost, aki szokásához híven extrém napszemüvegben jelent meg. De hasonlót választott, mint amilyet Törőcsik Mari szokott, így egy pillanatra azt hittük, a színésznőt látjuk szakérteni a fociról.

De az X-Faktorban szereplő Geszti Péter is egyre inkább hasonlít a mamájára, Márta nénire, akivel sokszor szerepelt együtt régebben, így könnyű őket összehasonlítani egymással.

Velük talán csak Kim Kardashian mostohaapja, az egykori olimpikon, Bruce Jenner veszi fel a versenyt, akinek elég finom arcvonásai voltak egész életében, de ahogy idősödik, úgy nőiesedik.