Emlékszik még Justin Timberlake spagettihajára, vagy Christina Aguilera loncsos ribancfürtjeire? És az megvan, hogy valaha divat volt férfiakon a hajpánt, méghozzá David Beckham miatt? Most felidézheti, hogy milyen rettenetes frizurákat hordtak a celebek, és ha ön is annyi hajzselét használ, mint valaha Peter Andre, gondolkozzon el.

Nemrég nevettük ki a még ma is menő énekesek vagy színészek 10-15 évvel ezelőtti vállalhatatlan ruháit, most következzenek a vállalhatatlan frizurák. Ami a legfurább, hogy ezek akkoriban valóban menőnek tűntek, sőt David Beckham már tíz éve diktálja a pasik frizura-divatját. Visszanézve a pár évvel ezuelőtti képeket, ez viszonylag hihetetlennek tűnik. Galériánkban a 90-es évekből és a 2000-es évek elejéről válogattunk frizurákat, és bár szerencsére Justin Timberlake már rájött, hogy a spagettihaj nem menő, de Coolio még egy évvel ezelőtt is ragaszkodott az 1995-ben is ismert fürtjeihez.

Ahogy a képekből látszik, a 2000-es évek eleje nem csak ízléstelen ruhákban, de borzasztó frizurákban is bővelkedett. Úgy néz ki, a kettő együtt jár. Reméljük a mára már visszafogott, de csöcsös Christina Aguilera fekete-szőke loncsos ribanchaja soha többé nem jön vissza a divatba, és mostantól David Beckham is inkább férfiasan rövidre vágatja a haját, és nem lesz belőle újra szőke Ken, főleg miután eldobta végre hajpántját is. Persze remélhetően kordában tartja őt a divatguruvá vált Victoria Beckham, akinek szintén voltak olyan korszakai, mikor legalább annyira túlzásba vitte a hajzselét, mint Peter Andre.