Az X-Faktor és a The Voice látszatra ugyan eléggé különbözik egymástól annak ellenére, hogy mindkettő énekes tehetségkutató, a zsűriben ülő karakterek viszont eléggé hasonlítanak egymásra. Melyik műsorban hozzák jobban a szerepeket a szereplők?

Most, hogy néhány hete elkezdődött a The Voice, és az X-Faktor új szériája is fut egy ideje, kiderült, hogy a két műsor a különbségek ellenére eléggé hasonlít egymásra. Az X-Faktorban ugyan fontosabbak az egyéni sorsok, mint a jó hang, sőt úgy általában az énekhang, a The Voice-ban pedig ez pont fordítva van, de mindkettő énekes tehetségkutató négyfős zsűrivel, amiben ráadásul az egyes tagok hasonló szerepeket is játszanak.

Mező Mihály - Keresztes Ildikó

Ki a jobb rocker?

Jól látják, nem nemek szerint rakjuk párba a zsűritagokat. Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese azért került párba Keresztes Ildikóval, mert a műsoraikban ők hozzák a rockert. Nem is akármilyen rockert, mindketten a ripacs, túl harsány, hű, de nagyon rocker vagyok vonalat képviselik. Lelkesednek mindenért, amiben hallani legalább egy elektromos gitárt, és nagyon élvezik a zenét a székeikben ülve. Ki hozza jobban a rockert?

Somló Tamás - Geszti Péter

Ki a jobb bölcs?

És nem, nem is korosztály alapján raktuk párba a zsűritagokat. Somló Tamás a The Voice-ból azért lett Geszti Péter párja, mert mindketten egyfajta meghúzódó háttérembert alakítanak a saját műsorukban. Nem beszélnek túl sokat, nagy szakmai tapasztalatuk és kevéske hangjuk van, viszont a jól ülő mondatok, és a hosszú évek rutinja miatt hitelesnek tűnik minden, amit mondanak. Melyikük a jobb bölcselkedő?

Malek Andrea - Nagy Feró

Ki a jobb visszatérő?

Malek Andrea és Nagy Feró figurája áll talán első ránézésre a legtávolabb egymásról, de ha azt vesszük, hogy mindketten kissé elfeledett, de a műsorral ügyesen visszahozott előadók, akkor máris látszik, hogy miért hasonlít egymásra a szerep, amit hoznak a műsorokban. Mindketten nagyon lelkesek, nagyon közvetlenek és nagyon kedvesek a versenyzőkkel. Melyikük örül jobban a műsornak?

Molnár Ferenc Caramel - Malek Miklós

Ki a céltudatosabb?

Talán ők veszik a legkomolyabban a műsort. Ennél a két zsűritagnál éreztük leginkább azt, hogy olyan versenyzőket szeretnének maguk mellé válogatni, akik a végén valószínűleg megnyerik a versenyt. Mindketten a legjobb hangra, a legjobb produkcióra, a legjobb mindenre törekednek. Melyikük a céltudatosabb?