Fluor Tomi korán kezdte a fejfedők gyűjtését, jelenleg úgy hatvannál jár, de ez a szám folyamatosan növekszik, hiszen az is fontos, hogy passzoljanak a ruháihoz.

Fluor Tomi a tinilányok bevadítása mellett úgy döntött, előre segíti a tárgykultuszt, és sapkái segítségével mutatja be, milyen remek dolog gyűjtögetni: “Annyira azért nincs sok, úgy hatvan darab. Aktívan 10-15 sapkát hordok, a maradék a falon van, és nézegetem őket. Eszembe jutnak emlékek róluk, úgyhogy kidobni nincs szívem. Egy sapkám van, amit egyáltalán nem hordok, de szeretném, ez a hősökös darab, amiből az egyik méret kicsi a fejemre, a másik pedig nagy, úgyhogy ezt csak nézegethetem” – mondta a sapkái nélkül felismerhetetlen Fluor, aki eredetileg csak a ruháihoz passzoló darabokat keresett., igaz ez már tízéves kora óta tart.

Fluor nem csak a sapkákért rajong, kisebb kattanással mindenféle kütyüt elkezd gyűjteni, szerencsére amióta híres ember lett, a rajongókat is be tudja vonni a projektekbe. “Nagyon szerettem volna szerezni egy benzinkutakon kapható LEGO-figurákból egy rappert, de sehogy nem jött ki. Aztán egyszer egy rajongóm a kiadóba postázta, és nagyon boldog voltam. Meg is írtamis neki Twitteren és Facebookon. Ezzel vége a ennek a gyűjtésnek, de ha megint kijön egy figura, ami nagyon tetszik, akkor újraindul” - avatott be minket legutóbbi mániájába a dán céggel már csak legnagyobb slágere miatt is szoros kapcsolatot ápoló előadó.

A gyűjtögetés mellett azért foglalkozik a zenei karrierrel is. Bár új lemezt csak tavasszal akar, akkor is külön megjelenő dalokkal, kézzelfogható példányban nem is nagyon gondolkozik. Előtte viszont vár még rá egy róla szóló dokumentumfilm. “A tavalyi nagy hype-ról, és a kezdetekről fog szólni háromnegyed órában. Szeretném moziban is bemutatni, most a felvételek zajlanak, nemrég egy hétórás interjút adtam. Digitalizálom az anyagokat hozzá, mint az őrült, csak nekem 160 órányi anyagom van, úgyhogy egy hete csak ülök és bámulom a múltamat. Ha minden jól megy, december közepére el is készül.”

Partnerünk a Vatera.hu