Lassan tényleg fogalmunk sincs róla, kik azok a lányok, akik az aktuális Payboyok címlapjáról néznek ránk vadítóan. Pedig van merítés, de a magyar celebek egy része valamiért nem akar teljesen megszabadulni a ruháitól. Íme öt, akiknek meg kéne.

Kiss Ramóna

A Barátok Közt Szentmihályi Zsófiája idegesítő kislányként került a sorozatba, hogy aztán a szemünk előtt váljon nővé. Kiss Ramónának még mindig a sorozat élete szerelme, de már szerepet kapott komoly darabokban is, emellett vállalkozást is üzemeltet. Kiss annyira jó nő lett, hogy a Forma1-es pilóta Bruno Senna is rámozdult korábban. Az épp pókermilliomossal kavaró színésznő pózolt már korábban kevés ruhában a CKM számára, de egyrészt az is a mérsékelten erotikus kategóriából való, másrészt az 2003-ban volt, azóta pedig jópár dolog változott rajta, ráadásul előnyére. Sajnos kicsi az esély a meztelenkedésre, mivel a Barátok Közt lányai közül eddig egyedül Ulmann Mónika vállalt teljes aktot, és Kalamár Tamás szavaiból arra következtetünk, hogy ez nem is nagyon fog változni.

Balogh Edina

Maradunk a Barátok Köztnél, Nádor Kinga karaktere már az elejétől fogva vad vágyakat gerjesztett minden tévézőben, ami nem is véletlen, hiszen mielőtt beállt a Rózsa pultja mögé, 2003-ban szépségkirálynő is volt. Sajnos a házasélete megkezdése óta a takarítást is boldogan művelő Balogh már akkor érkezett a sorozatba, amikor a kötelező körnek számító fehérneműs képekről is leszokott a stáb, bár egy FHM-címlap azért befért. Nagy igény lenne szinte minden fotóra, amin kevés ruha van Balogh Edinán. Ahogy Kiss Ramónánál, úgy nála sem adunk túl sok esélyt egy esetleges ruha nélküli sorozatnak.

 

Szabó Zsófi

Ne hagyjuk ki a másik magyar napi sorozatot, a Jóban Rosszbant sem! Viszonylag sokat foglalkozunk az újabban sportmániássá változott Szabó Zsófival. Ha csak a Facebookon mutatott aktivitását vesszük figyelembe, már biztosak lehetünk benne, hogy most jönne ki a legjobban belőle, ha a jól sikerült két évvel ezelőtti CKM-es fotózást megfejelné egy teljesen ruha nélkülivel. A jelenleg hivatalosan szingliként élő Szabó nagyjából a Berki Krisztiánnal való rövid, de annál izgalmasabb kapcsolata óta tényleg csak a mozgás érdekli, ráadásul már kínos ügyei sincsenek, szerinte a celebséget is kinőtte. Szerintünk egy aktsorozat azért beleférne.

 

Gaál Noémi

Gaál Noémi a TV2 időjósaként már jó ideje dobja fel még a legocsmányabb időről szóló híreket is azzal az egyszerű módszerrel, hogy jól néz ki. Ezt ráadásul annyira vállalja, hogy szinte havi rendszerességgel mondja el a közeljövőben várható időjárást akkora dekoltázzsal, hogy a világvégét is simán elfogadnánk tőle. Gaálból egyébként már egész sokat láthattunk, az FHM-nek kétszer is pózolt, szerintünk épp megfelelő lenne, ha harmadjára már bevállalósabb módon mindenét megmutatná. Akár az időjáráson is javíthatna.

Lola

Ki vetkőzzön?

Sajnos a tinisztárként indult Lola kategorikusan elutasított mindenfajta vetkőzős fotót, pedig már kapott ajánlatokat. Szerinte nincs rá szüksége: “Felkértek már magazinos fotózásra is. Nem azért mondtam nemet, mert szégyellős lennék vagy prűd, egyszerűen nem érzem azt, hogy nekem csinálnom kéne” - nyilatkozta májusban az énekesnő, és nagyon úgy tűnik, azóta sem változott meg a véleménye a kérdésben a Brasch Bencével nemrég kamuházasságot elkövető lány. Mi azért reménykedünk.