Tehetségkutatókat nézne nyugiban, de vendégeket hívott? Kösse össze a kellemeset a muszájjal, és tegye a vendégség központi elemévé a tehetségkutatót. Itt egy pár tipp arra, hogyan érdemes a Voice alatt piálni!

A múlt héten kezdett el terjedni a magyar interneten a legegyszerűbb ivós játék, amit valaha kitaláltak: az X-Faktorra ivás. Két iszonyú egyszerű szabálya van: 1. Kapcsold ki azt a vackot! 2. Menj el piálni a haverokkal!

Ennél eggyel összetettebb játékot kínálunk azoknak, akik a társasági életet szeretnék összekötni a Tv2 tehetségkutatójával, a Voice-szal. A Voice-ra azért jobb inni, mint az X-Faktorra, mert ebben a műsorban legalább nem kell folyton azon bosszankodni, hogy olyan versenyzőt állítanak ki a színpadra, aki még annyira sem tud tisztán énekelni, mint az ivós játékban résztvevők fognak a műsor végére. Ráadásul a Voice szerencsére annyira nem is izgalmas, hogy problémát jelentsen, ha belefeledkezünk a piálásba, és lemaradunk egy-egy pillanatról. A Voice-nak még egy válogatója lesz mielőtt elkezdődik a kieséses szakasz, úgyhogy siessenek, ha ki akarják próbálni a meghallgatásokra komponált szabályokat.

Túl sok előkészület nem kell a játékhoz, legyen kéznél 1 üveg pezsgő, némi tömény, illetve ízlés szerint sör vagy bor. A szabályok pedig a következőek:

  • Ha Mező Misi megmutatja a világnak a hónalját, sört vagy bort kell inni.
  • Ha Malek Andrea együtt énekli valamelyik versenyzővel a számot, egy kis rövidet kell inni, de ér hozzá egy alkoholmentes kísérőt választani.
  • Ha Caramel lelkét megérinti egy dal, akkor sört vagy bort kell inni.
  • Ha valaki sír, legyen akár zsűritag, közönség, versenyző, akkor rövidet kell inni, egy rendes felesnyit.
  • Ha mindenki sír, vagyis a zsűritagok és a versenyző is, akkor pezsgőt kell inni.
  • Ha Somló Tamás, akinek már csak 1 kiadó hely van a csapatában megfordul, akkor pezsgőt és rövidet kell inni.
  • Ha Malek Andrea, akinek már szintén csak 1 kiadó hely van a csapatában megfordul, akkor Somlóhoz hasonlóan pezsgőt és rövidet kell inni.

A következő, utolsó válogatóban hét versenyző fog továbbjutni, ennyi szabad hely van még összesen a csapatokban. Mező Misinél két, Molnár Ferenc Caramelnél három, Somló Tamásnál és Malek Andreánál 1-1 szabad hely van még.

A szabályokat természetesen megegyezés szerint lehet alakítani, érdemes viszont szem előtt tartani, hogy 5-6 dolognál többre nehéz odafigyelni, ha az ember közben azzal is foglalatoskodik, hogy például piát tölt. Pláne, ha olyan versenyző érkezik, mint a múlt heti adás csúcspontjának szánt Nádor Dávid, akinek Mező Misi kicsapta a hónalját, megfordult Somló Tamás, Malek Andrea énekelt a székében, és ráadásul még a szemek is fátyolosak lettek.