A napokban bemutatták a Hitchcock című filmet, amiben Jessica Biel és Scarlett Johansson is ott van a főszereplők között. Értelemszerűen a két, kvázi szexszimbólumról szólt leginkább a bemutató, pedig a stábban szinte csak óriási nevekkel találkozni.

A hétvégén és a hét elején bemutatták az USA keleti és nyugati partján a Hitchcock című filmet, ami a híres filmrendező, Alfred Hitchcock és a felesége szerelmi viszonyáról szól a rendező egyik leghíresebb filmje, a Psycho forgatása alatt.

A film a klasszikus, sztárparádés receptre épít, Anthony Hopkins alakítja a rendezőt, Helen Mirren a feleségét, de feltűnik benne Toni Collette és Michael Wincott mellett két aktuális szexszimbólum, Scarlett Johansson és Jessica Biel is.

A két bemutatón készült képek értelemszerűen róluk szóltak. Vagyis inkább Bielről, mert Johansson csak a New York-i bemutatón jelent meg, a pár nappal későbbi Los Angeles-i eseményt kihagyta, ahogy Anthony Hopkins is. Nem kell viszályokra gondolni, arról van szó, hogy Johansson New Yorkban maradt még reklámozni egy kicsit a filmet, Hopkins pedig otthon maradt Londonban.

Ki nézett ki jobban összességében?

A New York-i premieren mindkét színésznő borzasztóan nézett ki magához képest. Biel a frufrus hajához egy áttetsző, szürke ruhát vett fel, meg egy nyári szandált, Johansson pedig félrecsapott hajjal, túl sok rúzzsal, enyhén kurvás cipőben pózolt egy teljesen értelmezhetetlen, bazári, zöld összeállításban.

A pár nappal későbbi fotók jobban sikerültek már. Johansson a David Letterman Show-ba tartva szerencsére elfelejtette a túl sok rúzst, a hajával is kezdett valamit, és egy elegáns, fekete ruhát választott.

Jessica Biel szintén visszafogta a rúzshasználatot, és egy nagyon elegáns, fekete ruhát vett fel, ami annak ellenére, hogy elegáns volt, azért szokatlan is. Egyrészt láttatni engedte a melle oldalát, másrészt a furcsa lebernyegek miatt úgy nézett ki, mintha egy rája ugrott volna a színésznőre. Az érdekes darabot Helen Mirren meg is tapogatta, bár az is lehet, hogy csak meg akarta kicsit csöcsörészni Bielt.

A két színésznő nem tartja egymással napi szinten a kapcsolatot, legalábbis erre enged következtetni, hogy az első vörös szőnyeges eseményen Johansson kolléganője nászútjáról érdeklődött a fotózás közben. Jessica Biel és Justin TImberlake nemrég házasodtak össze, és azt, hogy pontosan hova mennek nászútra, még a családtagjaik elől is próbálták eltitkolni .

“Milyen volt a nászutad?” – kérdezte Johansson Bielt a szőnyegen. “Varázslatos. Mintha a mennyországban jártam volna. Ennyire szép még semmi sem volt” – válaszolta a friss házas Jessica Biel.