A celebek és a válogatott fej-fej mellett küzdöttek a korongért, a sérült Harsányi pedig két kapura is játszott. Mindezt a jótékonyság jegyében tették, jó sok vodkával tuningolva magukat.

A hét vicces sajtóeseményének ígérkezett az a jótékonysági hokimeccs, ahová a válogatott tagjai közül Tokaji Viktor és a visszavonult Kovács Csaba ment el, a celebek közül pedig Ganxsta, Harsányi Levente, Patkó Béla Kiki és Dombi Rudolf képviseltette magát. A Széna téri jégpálya mérete miatt meccsre nem igazán alkalmas, de ez nem szegte kedvét a csapatoknak.

A kapus nélküli meccs sok izgalmat nem hozott, Harsányi néha jajongott, mert előző nap focizás közben meghúzta a vállát, így őt nem igazán lehetett bevetni, pedig joker játékosként két kapura is játszhatott. Dombinak sem állt túl jól a jég, ha elindult, megállni nem tudott, a passzokról nem is beszélve. A csapat erőssége Kiki volt, aki 11 éve játszik, küzdött is rendesen.

A hihetetlenül kreatív jótékonysági rendezvény ötlete a Finlandia agyából pattant ki, akik a mezek árverezéséből akarnak két rénszarvast támogatni. Az ízesített vodka jól fogyott, itta boldog-boldogtalan, és mindenki nagyon örvendezett, hogy jótékonykodhatott egy sort, főleg a pálinkagyáros Döglégy Zoltán.

Az anyagi problémákkal küzdő rapper pénzügyi helyzetében nem állt be jelentős változás, szűkszavúan csak annyit mondott: "Nem javult a helyzet, inkább csak romlott, de megoldom."

A decemberben új lemezzel jelentkező együttes minden egyéb információval ellentétben marad a gengszterrapnél, Ganxsta meghatározása szerint jelen pillanatban "hard core hip-hop zenekarban játszik".

A lesérült Harsányi a masszőrtől érkezett az összecsapásra, de nem merte neki bevallani, hová ment. A mostanában csak kamu Facebook profiljával a hírekbe kerülő rádiós szerint az élet egy   hullámvasút. "Mivel az ember élete egy hullámvasút, ezért egyszer fent egyszer lent. Én most ott vagyok ahol lennem kell, az embernek annak kell örülnie ami van, és nem ami nincs. Tök jó volt itt lenni, hokizni, egyébként meg rádió van minden reggel, és kéthetente Szerencseszombat. És megyek a gyerekért az óvodába, ami nekem kifejezetten jó időtöltés, az a gyerekezés" – nyilatkozta a joker és távozott.