Piros fehérnemű, mellek, Kelly Brook és a Wham! Szüksége van másra is December 6-án? Ha nem, nézze meg a videót, és ajándék galériánkat Mikulás alkalmából.

Végre újra láthatjuk Kelly Brook melleit, még ha nem is teljesen csupaszon. Az adventi időszak alkalmából a Love magazin felkérésére egy jól megkomponált videóban vetkőzik egy picit a fehérneműmodell, és a riszálás mellett énekel is egy picit. Illetve tátog, mert a háttérben csak Gerorge Michael hangját hallhatjuk a Wham! rongyosra játszott dalában, Kelly Brook pedig csak imtiálja az éneklést egy mikrofon segítségével. Persze ez minden bizonnyal jobb is így, mert ha Brooknak lenne hangja, akkor nem bugyiban keresné meg a mindennapi betevőjét.

A videó után pedig már biztosak lehetünk abban is, hogy a pénzt a testével kereső Kelly Brookhoz a legjobban a piros szín passzol, mivel ezt már számos alkalommal bebizonyította. Legutóbb egy revüműsorba kérték fel, amiben szintén vörösben parádézott, és már jó előre kiposztolta fellépőruháját Instagramján. Emiatt a revüműsor miatt mondott nemet a Celeb vagyok, ments ki innen! műsornak is.

Kelly Brook piros színű fehérneműje december 6. napjára már csak azért is tökéletes választás – legalábbis a mi szemszögünkből – mert ezen a napon van Mikulás is. Bár nagy valószínűséggel itthon senki csizmájába nem rejt ajándékot Kelly Brook, és ő maga sem bújik meg a lábbelikben, ne szomorkodjon, a Velvettől itt van ajándékba egy galéria, amelyben megnézheti a modellt piros fehérneműkben.