Megszokhattuk, hogy a törpenövésű, ellenben hatalmas fenekű énekesnő alkalomról alkalomra durvább göncöket aggat magára, de legutóbbi paplanruhájával talán az eddigieken is túltesz. Visszatekintőnk következik, amiben Nicki Minaj 11 olyan öltözékét mutatjuk meg, amik a legérdekesebbek voltak idén.

Január

Nicki Minaj énekesnő többek között ezzel a szettel kezdte az évet, aki egyike az American Idol zsűrijének. Elég könnyű felismerni a nagyseggű énekesnőt, és a fotó inkább úgy néz ki, mintha a zsűritagok egy életnagyságú babával pózolnának.

Február

Februárban már ráerősített egy kicsit, és nem volt annyira szolid, mint az előző hónapban. A Los Angelesben tartott Grammy díjátadóra ebben a megmagyarázhatatlan, bíborszínű valamiben jelent meg. A vörösszőnyegen végig ilyen savanyú arcot vágott, néha pedig a karjait is felemelte, mint aki áldást oszt. Mert megteheti. Talán a lehetséges saját valóságshwojában is hasonlóan unalmas lesz.

Március

Alakulunk. Márciusban Minaj ebben a szettben jelent meg a Nickelodeon gyerekcsatorna egyik díjkiosztóján. Stílusosan plüssmackókkal teliragasztott patában jelent meg, felül pedig egy pvc-jegyekkel telepakolt ruhát viselt, amikből fura gömbök álltak ki. Érthetetlen, de Minaj megengedheti magának, pedig szegény egyáltalán nem jön be például SP-nek.

Április

Áprilisban ezzel a szettel örvendeztette meg a londoniakat a mélynövésű énekesnő. Úgy gondolta, hogy egy neonzöld színű szőrös csizma lesz a megfelelő öltözet ahhoz hogy közben egy óriási műfagyi harapdálását imitálja egy örvénylő mintájú pvc-felsőben. A parókát már meg sem említjük, de már nagyon szeretnénk tudni, hogy milyen Minaj igazi haja. Már ha van neki olyanja.

Május

Májusban egész visszafogott volt a botrányos és csupa hiszti énekesnő. Már-már unalmas ruháját pont ezért emeljük ki, hogy lám, ilyet is tud: cukorkaszínek nélkül lépett színpadra Kaliforniában.

Június

A rappernő júniusban Manchesterben is fellépett, és úgy gondolta, pont jó lesz, ha felhúz magára egy szegecses nagyibugyit, hogy az amúgy rettenetesen unalmas leggings-ét feldobja egy kicsit. Szerencsére talált a gardróbban egy szegecses dzsekit is, mert milyen lenne már, ha nem lenne összhangban a szettje.

Július

Minaj nem csak az öltözködéshez ért nagyon, de pózolni is remekül tud. Arckifejezése alapján gyanítjuk, hogy kicsit megszeppent, amiért díjat kapott egy ilyen szerelésben, pedig ez történt.

Augusztus

Van rajta nadrág. Nem kell megijedni, Minaj csupán a testszínéhez tökéletesen illő nacit húzott magára, így a tevepata is jobban érvényesül. Persze ez senkit nem érdekel, főleg nem az énekesnőt, aki ugye bármit megtehet. Még azt is, hogy tevepatát villant, vagy mellbimbót, ahogy szokta.

Szeptember

Minaj szeptemberben piacra dobta parfümjét, ami a Pink Friday nevet kapta. A rappernő úgy gondolta, hogy egy fodros bikinifelső és egy katonás lakksapka illene a legjobban az alkalomhoz, hogy bemutassa saját illatát a New York-i Macy's-ben.

Október

Parfümreklám után egy kis smink. A MAC piacra dobott egy rúzst Minaj nevével, az eseményen pedig a saját magát ábrázoló poszterrel pózolt az énekesnő, így könnyen láthatjuk, hogy mennyire lett szét-photoshoppolva az arca. Lehet, hogy ezért nem engedték be múltkor a saját bulijára.

November

És végül elérkeztünk az eddigi csúcsponthoz. A másokat lerasszistázó Nicki Minaj illata annyira népszerű lett, hogy már Sydneyben is azt kell reklámoznia, méghozzá egy ilyen paplanban. Az énekesnő leginkább úgy néz ki, mint az Alice csodaországban királynője, csak a Minaj-tól megszokott cukorkaszínekben pompázva. A cipő talán már szolidnak is mondható a ruha mellett, pedig önmagában az is durva lenne egy másik, hétköznapinak mondható celeben.