Cynthia Plastic Caster a popzene hőskora óta őrzi meg híres emberek nemiszervét az örökkévalóságnak, 2000 óta pedig már női mellekben is utazik. Jimi Hendrixszel szőrszálról szőrszálra haladt.

Cynthia Plaster Caster 1968 óta hódol annak a különösen népszerű elfoglaltságnak, hogy minél közelebb próbál kerülni híres férfiak péniszéhez, esetleg híres nők melleihez. A szaknyelv ezt egyszerű groupie-nak hívja, de a Cynthia Albritton néven született nő nem (legalábbis nem csak) szexuális érdeklődésből teszi ezt, hanem az utókor számára akarja megőrizni többek közt Jimi Hendrix vagy Clint Mansell nemiszervének pontos másolatát.

Illetve ha már ennyit dolgozott vele, akkor keres is belőle némi pénzt: Cynthia P Caster honlapján laza ezer dollárért, azaz 211 ezer forintért vásárolhatjuk meg a Pop Will Eat Itselfből ismert Mansell pöcsének pontos mását, de nagyjából 60 ezer forinttal drágábban hozzájuthatunk az énekesnő Peaches felemásnak tűnő kebleihez is. A legnagyobb attrakció természetesen az 1970-ben elhunyt gitáristen, Jimi Hendrix vaskos fallosza, ami 2500 dollárt, tehát úgy 530 ezer forintot ér.

Plaster Caster szerencsére megosztotta a szobrok elkészülésének történetét is: “Jimi golyói beleragadtak a formába, mert nem kentem be őket elég olajjal. A következő 15 percet azzal töltöttem, hogy minden szőrszálat egyenként húztam ki, közben pedig beszélgettünk. Emiatt késett egy kicsit a koncertje is, ami alatt feltűnően sokat vakargatta a tökét” – nosztalgiázott a művésznő, aki viszonylag későn, 2000-ben kezdett el női mellekkel is foglalkozni.

A magát csak “újraformázó groupie-ként” leíró nő különös szórakozása már jó ideje legenda, 2001-ben dokumentumfilm is készült róla Plaster Caster címmel, és annyira nem meglepő módon a KISS Plaster Caster című dalát is ő inspirálta. Róla szól még Jim Croce Five Shot Minutese, és a Le Tigre Nanny Nanny Boo Boo dalában is megemlítették. 2000-ben politikusként is próbált sikereket elérni, de végül nem ő lett Chicago polgármestere, pedig most biztosan sok politikus farkáról tudhatnánk meg mindent.