A színésznő mostanában a Nyomorultak díszbemutatóira jár, furcsábbnál furcsább cuccokban. Összeszedtük őket, meg persze a friss villantását is.

Anne Hathaway mostanában elég furcsa cuccokban jelenik meg a nyilvános rendezvényeken. A színésznő mindig borzasztóan drága estélyikben feszít, de mindegyik csak az a kérdést veti fel: hogy néz már ki?

A közelmúltban remekül szórakoztunk azon, hogy a Nyomorultak bemutatóján úgy mutogatta körbe a hátát, hogy közben melloldalt is fittyentett Hugh Hüpp Jackmannek. Azóta viszont a film egy másik premierjén is részt vett, ahol a hátvillantós fehér helyett egy combvillantós fekete ruhát öltött magára. Bugyit viszont nem vett hozzá, amit az alábbi videóra kattintva ön is megtapasztalhat, vagy ide kattintva meg is nézhet.

De hogy Hathawaynek ne csak a puncijáról legyen szó, összeállítottunk egy galériát is, amelyben kellően dokumentáltuk rosszallásunk okát. A színésznő nyilván igyekszik minél egyedibben öltözni, csak ghát vannak ruhák, amiket nem arra terveztek, hogy egy ember szép legyen bennük, hanem hogy feszengjen, vagy idétlenül mutasson. Esetleg a kettő kombinációja.