A glammodell október vége óta a világ különböző részeiről ad magáról hírt és közöl fotókat, sok esetben meztelen/félmeztelen képeket. Galéria.

Október végén Bódi Sylvi fogta magát, és elhúzta a csíkot külföldre, hogy azóta is mindenféle ott készült fotókkal hergelje a facebookos követőit. "A homok hófehér, a víz türkizkék színű, és amerre nézek, csak pálmafákat látok" – fűzte hozzá az első képeihez a glammodell, amiket a Mentawai-szigeteken dokumentált.

A központi témája mégis ő lett a fotóknak, mert hát ki is figyelne a környezetre, ha egy bikinis modell szörfözik épp, sőt, félmeztelenül pózol egy pálmafán. Bódi Sylvi ennél is tovább ment, szobájában egy vörös kóbor macskával meztelenkedett, mindössze az állat takarásának köszönhetően nem került ki a 18+-os karika. Mikronéziából aztán ismét merész képekkel rukkolt elő rajongóinak: egy monokinissel és egy újabb meztelennel. Bódi napozócsíkjai egyébként arra utalnak, hogy inkább csak a fotózás kedvéért válik meg a ruhadarabjaitól, egyébként pedig bikiniben élvezi az életet. Nézze meg galériánkat!