A legtöbb celeb-testvér nehezen tud kilépni sztár-tesójuk árnyékából, főleg ha ők is híresek szeretnének lenni. Alábbi válogatásunkban kevésbé ismert celeb-testvéreket szedtünk össze, akik szinte egyáltalán nem közismertek - legalábbis itthon. Felismeri csak az arcvonásokból, hogy ki kinek a testvére?

Ha celebek testvéreiről van szó, akkor általában olyanok jutnak eszünkbe, akik valamiért szintén celebek lettek, például Jessica Simpson húga, Ashlee, aki szintén énekesnő lett, bár egy ideje eltűnt. Vagy a most épp ugyancsak énekesnőként befutó Solange Knowles, Beyonce húga, esetleg Alec Baldwin kevésbé sikeres szintén színész testvérei. Most viszont olyan emberek fotóit mutatjuk meg, akik mind egy-egy híresség testvérei, csak épp nem közismertek itthon. Felismeri az arcvonások alapján, hogy ki melyik celebnek a testvére?

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »