2012 nem a magazinok címlapképeiről lesz emlékezetes, de négy igazán figyelemreméltó címlaplányt azért összekotortunk. Újra megnézheti a felismerhetetlenségig photosopolt Lady Gagát, és Lana Del Rey meztelen testét.

Lady Gaga és a kóchaja

A Vogue képes volt a 120. születésnapját Lady Gagával a címlapon ünnepelni. Amikor a borítón szereplő "fotót" megláttuk, még nem sejtettük, hogy szinte az egészet rajzolták, de aztán belefutottunk a fotózásról készült werkfilmbe. A videóból azonnal kiderült, hogy az énekesnőnek sem a haja, sem a dereka, se semmije nem úgy nézett ki valójában, mint a Vogue címlapján.

Lana Del Rey meztelenül

Miután a GQ Lana Del Rey énekesnőt választotta az év nőjének, őt tették a magazin októberi címlapjára is. Az ékszereken kívül semmi mást nem viselő énekesnőről Mariano Vivanco készítette a fotósorozatot a magazin számára. A képek elkészítésekor a magazin kreatív igazgatója is segített, ugyanis az egyik képen az ő keze látható, ahogy a 26 éves, Lizzy Grant néven született énekesnő melleit tartja.

Rihanna egyszál bőrdzsekiben

A GQ decemberi, az év férfiairól szóló lapszámának címlapjára az egyszál bőrdzsekiben pózoló Rihannát tették, aki egyúttal a viszonylag új tetkóját is megmutatta. A majdnem meztelen Rihanna valószínűleg minden férfi tetszését megnyerte ezze a képpel, de leginkább azért ő lett a decemberi címlaplány, mert novemberben jelent meg hetedik albuma. Bár mellei ezen a képen pont nem látszanak, de ha nagyon akarja, megnézheti azt is, a tetejébe ruhában.

Kate Moss és Naomi Campbell meztelenül

A 90-es évek két szupermodellje 2008 óta nem szerepelt együtt címlapon, ezért is volt érdekes az Interview magazin decemberi borítója, amin a tetejébe anyaszült meztelenül feküdt egymás mellett a két szupermodell. A mellét sokat mutogató Kate Moss bájai kivételesen most nem látszódtak, így "csak" az alkalmazottait bántalmazó Naomi Campbell félmeztelen testét lehetett megcsodálni.