Az állandóan pucérkodó Coco T és Adrianne Curry mellé idén felzárkózott Rihanna, aki egy csomó erotikus vagy meztelen képet osztott meg magáról. De volt még itt kigyúrt Robbie Williams és tálibnak öltözött Chris Brown is.

Tavaly került fel a világ twitterképes térképére Ice T felesége, Coco T és Adrianne Curry, viszonylag elfeledett topmodell azzal, hogy állandóan hiányos öltözetben vagy pucéran posztolták magukat a Twitteren.

A helyzet idén sem változott sokat. Adrianne Curry például pucér képpel jótékonykodott a nyáron , Coco T pedig lelkiismeret-furdalásból posztolta a mellét. Sőt, olyan médiatörténeti esemény is volt, hogy Adrianne Curry leste Coco T hátsóját .

A két, magát állandóan posztoló modell mellé csatlakozott még idén Heidi Klum, aki ugyan nem pucéran, vagy csak egy kicsit posztolja magát, viszont szórakoztató képeket tölt fel. De említsük meg Candice Swanepoel szupermodellt is, aki rájött, hogy a formás hátsója nemcsak a kifutókon jön jól, de a közösségi médiában is.

Aki viszont egyértelműen berobban a twitteres önmutogatásba, az Rihanna, aki alaposan dokumentált idén a nyaralását is, ahogy azt is például, hogy kurvázni volt, illetve, hogy barátnője bugyi nélkül fotózta le. Ha már Rihanna, akkor emlékezzünk meg arról, hogy Chris Brown, akivel most éppen újra együtt van Rihanna, idén Halloweenkor tálibnak öltözött, amit meg is osztott a világgal Twitteren.

És ha már Chris Brown, és férfiak, akkor ne felejtsük el Robbie Williamst, aki Twitteren osztotta meg mindenkivel, hogy mennyire kigyúrta magát annak örömére, hogy megpróbál visszatérni a popszakmába.

Persze, annyira sosem lesz kigyúrva, mint az év egyik legjobb képének a két főszereplője. Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone a Feláldozhatók 2 promókampánya idején feküdt be egy kép erejére egymás mellé egy kórházi ágyba. Schwarzenegger esetében szerencsére nemcsak alkalmi vicces képről volt szó, a volt kormányzó eléggé ráállt arra, hogy szórakoztató képeket posztoljon magáról Twitteren.

Végül pedig ne feledkezzünk meg az egyik legnagyobb durranásról. Idén mintha nagyon elszaporodtak volna azok a történetek, amikben középiskolás tanárok fekszenek le, járnak a diákjaikkal. Az ilyen sztorik közül is különösen nagyot szólt annak a diáknak a története, aki viszonyt folytatott a tanárnőjével, majd a szakításuk után Twitteren megosztotta a tanárnő pucér képeit .