Unja a mostani állását, hogy minden reggel korán kel, és szikár, fáradt fejeket lát, hogy a főnöke egy kretén, és egy jó nő sincs a cégnél? Akkor az alábbi állások valamelyikét pályázza meg feltétlenül, ha üresedést észlel! Így önből is válhat Candice Swanepoel fenékmosója, Jennifer Lopez bimbóállítója, esetleg Kim Kardashian mászássegítője.

Ha a világ legjobb munkaköre kerül szóba, egyértelmű szokott lenni az emberek első gondolata: ebben szerepelnek bikinis csajok/izmos hapsik, egy pálmafás, napfényes tengerpart és persze elsőrangú koktélok. A Sunnak azonban eszébe jutott, hogy dögös celebek csicskásai is végezhetnek olyan melót, amitől egy egyszerű polgári lakosnak a nyála is elcsurran.

A topmodell Candice Swanepoelt valakinek ápolnia kell, hogy olyan jól nézzen ki a fotózásokon, mint a hét elején a karibi St. Barthélemy (szlengesített nevén St. Barts) szigetén. Akkor egyik segítője csutakolta le alaposan Swanepoel homokos fenekét, másnap pedig már azt fotózták le, hogy egy szerencsés személy napolajjal kenegeti a kerek segget. Mondanunk sem kell, az illető nem férfi volt.

Jennifer Lopez hivatásos bimbóizgatójának (ilyen szak kéne a hazai felsőoktatásban is) lenni se lehet rossz. Még 2002-ben forgatta a Jenny From The Block című klipet, és szükség volt egy ágaskodó mellbimbóra. Erre a célra jeget szoktak alkalmazni, az énekesnő pedig egy segédet is munkába állított, hogy az ő mellbimbója is álljon a ruha alatt.

Kim Kardashiannak nehezére esett egy létrára való felmászás is, ezért segítséget kért. A létraügyi főelőadó lazán felnyúlt, és a világhírű feneket megmarkolva fokról fokra feltolta Kardashiant. Persze a keze szigorúan a ruha alá csúszott.

Gisele Bündchen sofőrje sem panaszkodhat, néha melleket lát a visszapillantó tükörben. A már említett St. Bartson fotózták a modellt, amikor bepattant a kocsiba, és gyorsan átöltözött (ezt persze le is kapta egy lesifotós).

Rihanna szobafestő-mázolója is irigylésre méltó. Az Umbrella című videoklip forgatása során Rihanna teljes testét befestették fémszínűre. Persze felmerül az emberben, hogy biztos rászisszentettek pár flakon festékspray-t, és kész, de ehhez az egyenletes felülethez két hozzáértő kéz is elkelhetett.

Elég sok olyan videoklip van, amelyekben celebcsajokat ölelgetnek és taperolnak a táncosaik vagy mellékszereplők. Shakira klipje, a Don’t Bother épp ilyen volt: miután keménykedett egy sort a mellérendelt fickóval, zuhanyozott egyet vele meztelenül.

Melyik melót vállalná be?

Női olvasóinknak talán az utolsó álláslehetőség tetszhet a legjobban: a brit X-factor kilencedik szériájában (és a Kockahas-blogon) feltűnt Rylan Clark mániákus vetkőző. Clark egyik meztelen fotózása alkalmával egy elég félreérthető kép készült, amint a pucér, farkát markoló énekes előtt stylistja térdepel, és hevesen sminkel. A kép kedvéért azért hátrafordult egy mosolyra.

Végül fel kell tennünk a legkardinálisabb kérdéstt: ön melyik lehetőséget ragadná meg tehetsége kibontakoztatására, melyik állásért dobná el jelenlegi munkáját? Jól gondolja meg, azért nem fenékig tejfel egy stabil irodai állást eldobni, és cserébe modellek fenekét csutakolni és énekesnőket taperolni!