A Playboy-alapító harmadszorra házasodott, de nyilván nem minden nőjét vette el. Megnéztük, melyik csajai szerepeltek a lapjában - szerintünk volt legalább egy, aki szebb és csinosabb volt, mint Crystal Harris, aki nyilván nem az örökségre hajt.

Hugh Hefner most baromira boldog, mert feleségül vette Crystal Harrist, aki másfél éve egyszer már felbontotta az eljegyzésüket. Nyilván az amúgy többszörös címlapmaca is határtalanul lelkes, hiszen nem pénzért, hanem szerelemből ment a 84 éves Playboy-alapítóhoz. (Akinek egyébként a harmadik felesége; a legelső, Millie Williams ráadásul megcsalta. Mindent értünk.)

Ön szerint?

Alábbi galériánkban megmutatjuk az ifjú arát, nemcsak menyasszonyosan – illetve Hefner eddigi nőit. Nem mindet, mert ahhoz túl sokan vannak, de a legérdekesebbeket megtalálja, ha az alábbi képre kattint. A képaláírásokban további csemegét talál: linkeket az egyes művésznők magazinos fotóihoz. Ha pedig igazán kitartó, a galéria végén megnézheti, ki volt Hugh Hefner legjobb nője. Bal oldalt szavazhat: a friss nej a topcsaj?