Véget ért a karácsonyi időszak, de az igazán hideg idő csak most kezdődik, arra pedig még sokat kell várni, hogy valami vízparton fetrengjen. Ha hiányzik a meleg idő, és nem csak a radiátor mellett akarja átérezni a forróságot, nézze meg összeállításunkat huszonöt jó testű, bikinis celebről.

jótestű Alábbi galériánkban megnézheti, milyen volt Madonna tizenkét évvel ezelőtt, amikor még nem kívántuk azt, hogy bárcsak visszavonulna már, és nem gondoltuk cikinek, hogy bikiniben fetreng a homokban. Olyan kincsekre is akadhat a lenge ruhás képek közt, mint például egy '90-es évek végén készült fürdőruhás kép Justin Timberlake feleségéről, Jessica Bielről, aki olyan bikiniben pózol, amiben ha ma valakit meglátna a strandon, hangosan röhögné ki. Persze Bielnek már akkor is tökéletes alakja volt, csak úgy, mint a nagyon zöld Jessica Albának, akinek híres bikinis fotóját teljesen feleslegesen retusálták agyon, mert a színésznőnek Photoshop nélkül is hibátlan teste van.

Nem hagyhattuk ki a sanszosan frissházas Angelina Jolie fürdőruhás testét sem, amit még a Tomb Raider forgatása alatt mutatott meg, és Halle Berry James Bond film-beli ikonikus, bikinis jelenete sem maradhatott ki válogatásunkból. Hogy kedvezzünk a fiatalabbaknak is, megnézheti a Palvin Barbarára féltékenykedő Selena Gomez domborodó hátsóját, és természetesen Rihannát is, ha még nem unja a barbadosi énekesnő testét. A galáéria végén pedig rácsodálkozhat, hogy a világ egyik legjobb nőjének, Bar Rafaelinek már annyira jó teste van, hogy a vízen is tud járni.