Nehéz dolog megőrizni a méltóságunkat, amikor éppen a földön fekve kellene minél világsztárabban kinézni. Nem is mindenkinek sikerül. Íme a szerencsétlen pózokba merevült hírességek, a hollywoodi csillagaikkal.

Amikor 1958-ban megalapították a hollywoodi Hírességek sétányát, nem biztos, hogy komolyan végiggondolták, hová kerüljenek a kitüntetettek csillagai. Merthogy ugye a járdára helyezik el őket azóta is, ezért hívják Walk of Fame-nek. Csakhogy amikor valakinek új csillagot avatnak, az bazi nagy ünnepséggel jár, beszédekkel, meg persze fotózással. Főleg a csillaggal fotózkodással.

Momentán ez tűnik a legkifinomultabb celebszívatásnak: persze, szép dolog az elismerés, de a színész vagy dalszerző világsztár, netán a nemzet aranytorkú csalogánya kénytelen idétlen pózokba merevedve bájvigyorogni, miközben látványosan örül a csillagának. Nyilván hatalmas élmény, és Soha Vissza Nem Térő pillanat, de az ünnepelt sztárnak azért nem egyszerű.

Alábbi galériánkban válogatást láthat azokról, akik  legkényszeredettebben, vagy legkreatívabban oldották meg a feladatot: hogyan maradjunk világsztárok, miközben a földön fetrengünk, de legalábbis kuporgunk. Ha az összes kitüntetett listájára kíváncsi, itt nézelődjön, de előre szólunk, hogy majdnem kétezerötszázan vannak.