A francia Passionata bugyigyártó már többször fotóztatta termékeit az izraeli modellen. Legutóbb stewardess volt, most háziasszonykodik. A kampányhoz készült videón továbbá tejet szipkáz, de előkerült a werkfilm is.

Bar Refaelit a Passionata 2013-as tavaszi-nyári kampányához is felkérték modellnek, ami a prózai valóságban azt jelenti, hogy a baromi jól kinéző, 27 éves modell bugyiban és melltartóban vonaglik, tesz-vesz, kacarászik, erről pedig fotós és videós dokumentáció is készült. Refaeli az ötvenes évekből importált tündibündi háziasszony szerepében mutatja be a francia cég szettjeit.

Nem mintha Refaeli nem nézne ki elég jól magától, de a kampányhoz készült képekre a bugyigyár azért ráeresztett egy komplett fogazott bajonettes photoshop-hadosztályt. A végeredmény azért nem teljesen valószerűtlen, éppen csak közepesen viaszbábos. Persze akadnak irreális formájú testrészek is, főleg a hasához piszkáltak hozzá furcsán. Kattintson, alább galéria nyílik.

Amennyiben még több képre kíváncsi, itt nézegetheti meg őket. De ha a mozgóképes formátum és a muskátli jobban lenyűgözi, akkor tessék, videón mindez így néz ki.

Refaeli, aki annyira jól néz ki bikiniben, hogy még vízen is tud járni, szerepelt már a márka 2012 őszi/téli, tavaszi/nyári, és több egyéb,  korábbi kampányában is. De ha arra kíváncsiak, miként készítették a fenti, kissé ugyan bugyuta, de tetszetős reklámot, akkor azt is megmutatjuk.