Miley Cyrus a testvérével és Harry Styles életnagyságú kartonmásával fotózkodott az ágyában, a rajongók pedig kiakadtak. Cyrus egyrészt menyasszony, és boldog kapcsolatban él, másrészt Harry Styles Taylor Swift pasija volt egészen egy héttel ezelőttig. Cyrus végül magyarázkodni kényszerült.

A One Direction fiúbanda egyik énekesével, Harry Styles-szal bújt össze Miley Cyrus, pontosabban az énekes életnagyságú kartonmásával. A jelenetet természetesen lefotózták, és Cyrus posztolta is azonnal a Twitterre. Ezzel valamennyire gyomrost adott kolléganőjének, Taylor Swiftnek, aki nemrég szakított Harry Styles-szal. A követői kiakadtak Miley Cyrusra, aki a kartonbábos ágyjelenete miatt máris magyarázkodik. A Twitteren azt posztolta a követőinek, hogy neki egyáltalán nem kell Harry Styles, és hogy boldog kapcsolatban él menyasszonyként. Cyrus a kartonbábbal a testvérét, Noaht lepte meg, aki nem kért mást, mint a One Direction énekesét, Harry Stylest. Kapott például az énekessel díszített tortát, egy kisebb bábot, és Styles életnagyságú kartonmását, amivel ágyba bújtak. Az ajándékokat és a feltehetően számukra vicces szülinapi estét dokumentálta Cyrus a Twitteren. A kérdés az, mégis miben más Miley Cyrus egy átlagos tininél, aki valószínűleg ugyanezt eljátszaná a testvérével otthon? És miért akadtak ki ezen a rajongók?

A válasz pusztán annyi, hogy ő Miley Cyrus, aki bár rengeteget ribanckodik, mégis évek óta a Hunger Gamesből ismert Hemsworth-szel jár, aki el is jegyezte őt nyáron. Másrészt Taylor Swift rajongói miatt sem szép annyira aranyos a kartonbábos vicceskedés, mivel a 23 éves Swift és a 18 éves Harry Styles a karácsonyi szünetben szakítottak. A tinik álompárja a Virgin-szigeteken, a romantikus nyaralásukon úgy összeveszett a harmadik napon, hogy Swift azonnal hazarepült január 4-én. Állítólag Harry Styles-t kicsit sem viselte meg a dolog, bulizott a haverjaival a szigeten.