A golfozó volt felesége nem hiába egy svéd modell: két gyerek és egy zűrös válás után is úgy néz ki, mint egy húszéves bakfis. Hűtlen exférjét, Tiger Woods-ot sem kell sajnálni, ugyan eleinte fejbe kólintotta a válás, de tavaly már talpra állt, és újra a világ egyik legsikeresebb golfjátékosa lett.

Tiger Woodsnak biztosan jól esett össze-vissza kefélni, de az alábbi bikinis fotókat megszemlélve talán az ő gyomorszája is összeszűkült egy másodpercre. Exnője, Elin Nordegren ugyanis bikiniben flangált a Bahama-szigetek tengerpartján, és látszólag elég büszke lehet a külalakjára – írja a Huffington Post. Nem egyszerű elhinni, hogy a bajnok golfozó volt felesége két gyerek után ilyen jó testet tud villantani, bár mégiscsak egy svéd modellről beszélünk.

Nordegrent saját 33. születésnapja sodorta a Bahamákra. A Paradise Island (azaz Paradicsom-sziget) Atlantis nevű üdülőjében ünnepelte meg ezt két gyerekével, bátyjával és annak családjával az E! News szerint.

A svéd modell és az amerikai golfozó útjai még 2010-ben váltak el hat évnyi házasság után. Nordegrennek elég nagy pofont jelentett ugyanis, amikor megtudta, akkori férje házasságuk alatt vagy tucatnyi nővel megcsalta őt – hiába a dögös skandináv test. Nordegren két gyermeke, az ötéves Sam és a hároméves Charlie is Woodstól származik.

Nordegrent nem kell félteni, a válás után a nyakába szakadt 100 millió dollár (22,1 milliárd forint) járandóság, és idővel megvigasztalódott Jamie Dingman üzletember, majd Douglas Murray svéd hokis mellett. Utóbbival múlt decemberben is együtt látták Miamiban. Jelenleg a floridai North Palm Beachben épít egy 12,2 millió dollár (2,7 milliárd forint) értékű házat, miután azt is megtehette, hogy előző házába beengedjen egy jótékonysági szervezetet, és elárvereztesse velük nem kellő értéktárgyait.

Eközben Woods-nak a válás óta felemásan alakul az élete. 2011-ben még ott tartottunk, hogy egy terven felüli turházással is címlapokra került, márciusban pedig össze is szedte a 22 éves Alyse Lahti Johnstont. Év végére a karrierje is visszaállt, a Rolex reklámarca lett, pár nappal később azonban hozzávágtak egy hotdogot. Sportkarrierje tavaly helyreállt, 2012-ben már három nagy versenyt is megnyert, és újra az egyik legtöbbet kereső golfozó lett, tavaly nem is nagyon volt hír a magánéletéről.