Úgy érzi, ön javíthatatlanul és menthetetlenül ronda, és soha nem fog tudni rendes külsejű nőt összeszedni? Valószínűleg igaza van, de létezik egy mentsvár: elég, ha valamiben nagyon tehetséges, és világsztárrá válik. És meg is van oldva minden. Íme öt példa erre.

Steven Tyler

Ha nem sikerült volta az Aerosmith élén stílust csinálni a szörnyű kinézetből, Steven Tyler valószínűleg nőimitátor lenne napjainkban, és ezzel juthatna a legközelebb a nőkhöz. A 64 éves énekes annyira tudja, miről szól az élet, hogy már 2006 óta együtt van a nála 25 évvel fiatalabb Erin Bradyvel, ráadásul 2011 végén úgy döntött, feleségül is veszi, ezen pedig jól ki is akadt az énekes teljes családja.

Mick Jagger

Steven Tylerhez hasonlóan a 69 éves Jagger is annak ellenére dugta végig a fél világot, hogy pár arckifejezését látva leginkább egy harcsára emlékeztet minket. Jagger számtalan skalpja között ott van például a nagyon fiatal Angelina Jolie is, de Carla Bruni sem tudott ellenállni a Rolling Stones frontemberének. 2001 óta a divattervező L'Wren Scott-tal jár.

Seal

Mindent lehet mondani az énekesre, de hogy a klasszikus módon lenne vonzó, azt semmiképp sem. A kidobó testalkatú Sealnek mégis hosszú éveken keresztül volt jól működő kapcsolata a német szupermodellel, Heidi Klummal, ebből pedig gyerekek is születtek. Bár a házasságnak ronda vége lett, ez egy olyan eredmény, amit a férfiak komoly része jobban irigyel tőle, mint a dollármilliókat, amiket a lemezeivel gereblyézett össze.

Marilyn Manson

Az eredetileg Brian Hugh Warner néven született előadó szándékosan is csúnyítja magát arcfestésével és szemöldökének következetes eltávolításával, de aki látta már smink nélkül, az sem szokott róla férfiistenként beszámolni. Ehhez képest gyakorlatilag őt szedte fel a revüdíva Dita Von Teese, hiszen a nő ment hozzá oda egy üveg abszinttal. A pár össze is házasodott, de 2007-ben végül elváltak útjaik.

Dennis Rodman

Egyetlen nem zenész szereplőnk a kosárlabdázó Dennis Rodman. A leginkább védekezésen alapuló játékával valószínűleg nem vált volna első ligás világsztárrá, de mivel ő volt az, aki minden meccsen más színűre festette a haját, menő tetoválásai voltak, és esküvői ruhában is megjelent néha sajtótájékoztatón, mindenki figyelte a Féreg becenévre hallgató sportoló dolgait. Például Carmen Electra is, akivel egy évnél kicsit rövidebb időre össze is házasodtak, majd némi balhézás, és állítólag sok szex után végül elfelejtették egymást.