Nicki Minaj annyira hasonlít az 5-10 évvel ezelőtti Lil' Kimre, hogy néhány képen mi is összekevertük őket. Lil' Kim ki is borult, hogy Minaj őt másolja, ezért a két énekesnő között több mint egy éve tartó óriási anyázás alakult ki. Ide-oda megy a ribancozás és az egymásnak szóló számokban való beszólogatás. Ki a menőbb? Lil' Kim, vagy Nicki Minaj?

Kicsit lemaradtunk, de a tengerentúlon már több mint egy éve óriási csajháború dúl a két törpenövésű énekesnő között. Próbáltunk utánajárni, hogy mégis ki, mikor és miért kezdte a harcot, de Lil' Kim és Nicki Minaj hisztije egyre összetettebb és bonyolultabb. Azon kívül, hogy van egy-két számuk egymáshoz, amiben kiosztják a másikat, és mindenféle ordas ribancnak nevezik egymást, sok értelmes dolgot nem találtunk. Illetve annyit megtudtunk, hogy Lil' Kim kezdte a problémázást, mikor rájött, hogy Nicki Minaj az ő stílusát másolja. Legalábbis szerinte. Minaj egyébként nem csak Lil' Kimtől lop, hanem Gaultier-től is, ugyanis a Pink Friday nevet viselő parfümjének csomagolása finoman szólva is hasonlít Gaultier üvegcséire.

Annyi biztos, hogy a két rappernő tényleg eléggé hasonlít egymásra. Két dologban nagyon: mindketten aprók és gömbölyűek. Emellett pedig szeretik a színes hajakat és az extrém ruhákat, meg a botrányokat. Leginkább gerjeszteni. Lil' Kim és Nicki Minaj annak ellenére próbálja elhitetni magáról, hogy nagyon kemény faszacsajok, hogy cirka másfél méter magasok, bár Lil' Kimnek talán egy kicsit jobban áll a gengszter stílus, amit Minaj inkább cukorba mártva ad elő. Persze a '90-es években Lil' Kimnek könnyebb dolga is volt, hisz nem volt számára nagy a konkurencia, ő volt Lil' Kim, és senki más hozzá hasonló nem létezett. Aztán pár éve megszaporodtak az egzotikus, színeshajú és nagyszájú énekesnők, akik mintha ugyanarról a gyártósorról esnének le. M.I.A., Rita Ora, Tanya Lacey és talán Rihanna is ide sorolható, bár tény, ő eddig többre vitte, mint a többiek.

Ki a menőbb? Lil' Kim vagy Nicki Minaj?

Lil' Kimnek és Nicki Minajnak a külsőségbeli hasonlóságok mellett azért is kéne inkább barátnőknek, mint ellenségeknek lenniük, mivel mindketten imádnak másoknak beszólogatni. Talán ha együtt tennék mindezt, még hangosabbak lennének, mi pedig jobban szórakoznánk. Minaj Lil' Kimen kívül például Mariah Careyt szereti ekézni, míg Lil' Kim nemcsak anyázni tud, hanem tényleg akkora gengszter, hogy már börtönben is volt. Még mielőtt valami durvára gondolna, hamis tanúzásért került be. Egyébként a börtönbe vonulása előtti két hétről reality show is készült, és mit gondolnak, kinek lesz most valóságshowja? Igen, Nicki Minaj is kap egyet. Persze ez nem olyan nagy szó, hisz ma már mindenkinek jut egy ilyen. Ha az eddigiek nem győzték meg, hallgasson meg mindkettőtől egy-egy számot, és nézze meg galériánkban, hogy a két énekesnő akár egymás ruháit is hordhatja, és ha csak hátulról látjuk őket, nehéz kitalálni, melyik segg kié.