Szabó Zsófi reméli, hogy mindenki beért, Bálint Antónia nem tudja, mi a teendő, Schobert Norbi kiborult, Rubint Réka a gyerekekkel játszik, Lányi Lala pedig új autót szeretne vásárolni. Mindezt a reggeli hó miatt.

Megnyugtató érzés, amikor kiderül, hogy a ma leesett töménytelen mennyiségű hó nem csak a mi életünkre van komoly hatással, hanem a mindig olyan kivételezettnek tűnő celebeinkére is. Szabó Zsófi például már az elsők közt gonoszkodott egyet azzal, hogy ő tökre örül neki, amiért mindenkinek felforgatja az életét a szokatlanul nagy hó, igaz később mentett: "Remélem mindenki èpsègben beèrt a suliba/munkahelyère. Mèg a Velvet dolgozói is. Gonoszság vs Jóság 1:1, hehe. Szépségeses napot" – tette helyre a dolgokat Facebookon a színésznő.

Közel sem fogta fel a dolgokat ilyen vidáman Bálint Antónia, akinek utolsó állapotjelzése alapján fogalma sincs még róla, mit kéne kezdenie a kialakult helyzettel. "Ez a kép fogadott minket reggel mikor lementünk a kocsihoz.háromnegyed óràn át próbáltam elhagyni a kertet miután előástuk az autót. Nem sikerült. Most itthon ülök és próbálom kitalálni hogyan tovább" – vázolta fel a minitragédiát.

Schobert Norbiékkal is jól kibabrált az ítéletidő, ezért nagyon úgy tűnik, a fitneszguru semmit nem fog tudni elintézni azokból a fontos ügyekből, amiket ma tervezett, ráadásul nem érti, miért nem készült fel senki erre az egészre. "Ma reggel a hó fogságában rekedtünk. Se dolgozni, se iskolába a gyerek, se semmi. Szentendrén még a főutak is katasztrófális állapotban vannak, a hegy, a mellékutcák életveszélyesek terepjáróval is. Este bemondta a híradó, olvastam a neten, hogy 40 centi hó jön. Már megvan és ömlik most is. Azt nem értem, hogy közterületfenntartók mindig úgy meglepődnek, mintha Jamaicában élnénk" – háborgott egy sort Schobert. Neje, Rubint Réka ezzel szemben nem fogta fel ennyire tragikusan a dolgot. "A hó fogságában. Szentendrén 30 cm hó esett" – írta ki észrevételeit Rubint, amihez egy nagyon cuki családi képet is mellékelt.

Nem könnyítette meg a hó a Kozmix kiabáló embere, Lányi Lala életét sem, aki egyrészt nagyjából két órán keresztül vitte gyerekeit iskolába, majd rájött, mi itt a probléma. Természetesen az autó! "A BMW egy hulladék ilyen időben. Azt hiszem, visszatérek a jól bevalt márkahoz. Nem is értem miért vannak oda annyian a bömösért. Sokkal kifinomultabb az Audi. Most aztán lehet dobálni" – osztotta meg a meglátást.