Egy pár hete kering a pletyka, hogy Taylor Swift megcsináltatta a mellét, amiről persze hivatalos nyilatkozat nincs. Érv ugyanannyi van a dolog mellett, mint ellenérv. Képtelenség dönteni, úgyhogy döntse el mindenki magának, itt egy csomó kép Swift elmúlt egy évéből.

Először a People's Choice Awardkor merült fel idén év elején, hogy Taylor Swift, a jelenlegi legfelkapottabb, állandóan szakító előadónő talán megcsináltatta a mellét. A 23 éves énekesnő részéről természetesen nem erősítették meg, nem is cáfolták a felröppent pletykákat, az viszont biztos, hogy Swift korábban sosem öltözött ennyire kihívóan, mint az elmúlt két hónapban.

Nézze át érveinket, ellenérveinket, a galériát Swift elmúlt egy évének legmerészebb ruháiból, majd döntsön! Mi képtelenek voltunk.

Pro

Nagyobbított?

A legerősebb érv Taylor Swift esetleges mellnagyobbítása mellett, hogy az énekesnő korábban sosem járt annyira kihívó ruhákban díjátadókra, mint amilyet akár a People's Choice Awardra vett fel, vagy pár nappal ezelőtt a Golden Globe-ra, ahol már-már villantott is. A mellnagyobbítás, esetleg mellnagyobbodás mellett szól még az is, hogy Swift részéről egyáltalán nem érkezett cáfoló nyilatkozat, pedig az ilyesmit hevesen szokták cáfolni, sőt Swift inkább egyre merészebb. Ráadásul, amikor nagy rítkán az elmúlt egy évben valamiféle dekoltált ruhát vett fel, akkor sem voltak ennyire szembetűnőek a domborulatai. Az énekesnő az utóbbi hónapokban mintha változtatni próbálna az imidzsén, a fellépéseiről készült fotókon az látszik, hogy mostanában szívesen vesz valamilyen haskilógatós topot forró nadrággal a színpadon.

Kontra

A legerősebb érv az esetleges mellnagyobbítás ellen az, hogy Taylor Swift jelenleg talán a legfelkapottabb énekesnő, ennek megfelelően hetente legalább egy fotósorozat készül róla. Rengeteg fellépése van, amikor nem fellépése van, akkor díjátadókra jár, és csak ezeken felül vannak a lesifotós képek. Szóval nagyon nehezen tudta volna megoldani, hogy ne látszódjon semmi a lábadozásából. Egy másik erős érv a mellnagyobbítása ellen a minek, hiszen Swift imidzse egyáltalán nem arra épül, hogy mennyire szexis, dögös nő, aki szinte pucér a színpadon, hanem a szívét könnyen összetörő szende kislányt hozza.

Konklúzió

Nehéz megmondani, hogy történt-e valami Taylor Swift mellével, illetve, ha történt valami, akkor az mikor történt. Talán valamikor november végétől hangsúlyosabbak Swift mellei a ruháiban, de pár korábbi, merészebb képét megnézve azt sem lehet határozottan állítani, hogy hansúlyosabbak lennének.