Rengeteg művésznéven dolgozó celeb van, akinek szinte sosem halljuk az igazi nevét. Valószínűleg nem mondunk azzal újdonságot, ha eláruljuk, hogy Rihanna, Skrillex, vagy akár Iggy Pop sem ezeken a neveken van anyakönyvezve, de vajon tudja, hogy mi van a személyijükben?

Lady Gaga sem volt mindig Lady Gaga, csak egy fiatal lány, aki szövegíróként dolgozott többek között Britney Spearsnek. Aztán valaki felfedezte, és úgy gondolta, hogy a színpadon hányós énekesnő nem tudna befutni a hétköznapi nevén. Az utcán vizelő(?) Ke$ha neve sem volt mindig dollárjellel ellátva, sőt George Michael sem George Michael néven született. Még a dupstep-bohóc Skrillex anyukája sem ezt a nevet adta kicsi fiának eredetileg, sőt a legrondább hírességet, Iggy Pop-ot sem így hívták az iskolatársai. Ha érdekli a többi hülyenevű celeb igazi neve, kattintson, és töltse ki kvízünket. A végén minden kiderül.

Minden kérdés megválaszolására 25 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »