Múlt héten véget értek a Stáb a tanyán izgalmai, ami után elmondhatjuk, hogy az alapvetően ganélapátolós trógerkedős koncepciót sikerült ellaposítani annak érdekében, hogy a szereplők fiatal rajongói is bátran nézhessék péntekenként, ahogy Iszak Eszter, Polgár Odett, Fluor, Eckü és Sanyóca próbálnak beilleszkedni a tanyasi életbe. Nehéz ügy volt, de összeszedtük a kicsit félrecsúszott reality maradndó pillanatait.

A legőszintébb

A műsor egyetlen jelenete, aminek valószínűleg köze volt ahhoz, ami valójában történt Mátranovákon az volt, amikor a férfi részleg mindent maga mögött hagyva elment kocsmázni. Bár a végeredménybe nem láthattunk bele, mi hiszünk benne, hogy valójában volt náluk pénz rendes mennyiségű italra, a seggfogdosós rész pedig különösen jól sikerült.

A legcukibb

Bár arra soha nem kaptunk magyarázatot, hogy került oda egy kislány a mátranováki tanyára, de az ügyefogyott játékból, aminek keretei közt szerelmet kellett vallani mindenkinek Sanyóca olyan tündéri pillanatot hozott ki, hogy legszívesebben mi is megöleltünk volna valakit.

A legkínosabb

Nyilván nem kell hozzá nagy dramaturgnak lenni, hogy rájöjjünk, milyen egyszerű is némi fingással és ürítéssel poént csinálni, de az a jól megkomponált pillanat, amikor Eckü elrohan az undorító pottyantós vécébe, és a legrosszabb telefonos effekteket idéző fingokat kevernek alá már a VIVA célközönségét képező korosztálynak is ovis.

A legérthetetlenebb

Első hallásra biztos viccesnek tűnik, hogy Fluor Tomit büntetésből kizavarták juhokra vigyázni, de valakinek eszébe juthatott volna, hogy ez a meló leginkább a semmittevésről szól. Szerencsére megnézhettük a tévében így, ahogy Fluor Tomi nagyon unatkozik, úgyhogy mi is vele unatkozhattunk.

A legjellemzőbb

A műsornak egy visszatérő momentuma volt: Polgár Odett elégedetlensége a körülötte zajló dolgokkal. Az elvileg laza csajként feltűnő énekesnő valószínűleg annyira beleszokott a budapesti szórakozóhelyek mérhetetlen igényességébe, hogy szinte minden történés kiverte nála a biztosítékot, a disznóvágással kezdve a zeneválasztáson át egészen egy kicsit erősebb plakátig.