Inessza Tuskanova nyolc éve csak versenyzik és vetkőzik, ezúttal a leghíresebb ralin is kipróbálja, megy-e neki legalább annyira jól a vezetés, mint amennyire jól néz ki.

Finnországban amúgy is vonzó sportág a rali, de most rátesznek még egy lapáttal: az ukrán glam modell, Inessza Tuskanova is indul egy Mitsubishi Lancer Evo IX-szel a hétvégén megrendezésre kerülő Arctic Lapland Rallyn. Bár a -20 fokban rendezett verseny hidegnek tűnik, a Playboynak vetkőző Tuskanova azért előtte megmutatta, mit rejt pontosan az a vastag overall.

Természetesen a 25 éves nőnek szüksége van navigátorra is, ezért egy férfi abban a kiváltságban részesül, hogy egy csapatba kerülhet vele: ő lesz a Finnországban lakó, de egyébként angol Duncan Mcniven. Bár a legtöbben címlaplányként ismerik, Tuskanova már nyolcadik éve van benne a technikai sportok világában, bár ez a mostani verseny az eddigi legnagyobb szabású akciója. “Finnország hagyományosan ralis ország, ahol a nehéz időjárási viszonyok és a nagy sebesség gyorsabban fejlesztik a sofőr, mint bárhol máshol a világon. Ezért szeretném megcsinálni a finnországi versenyt, bár ezek a téli ralik kicsit kemények az én kezeimnek” – mondta a Sunnak.