Chris Brown már ki tudja, mióta őrlődik Rihanna és Karreuche Tran között, pedig hát a két nő kis túlzással pontosan ugyanazt csinálja. Jó, Rihanna énekel is.

Chris Brown magánélete jelenleg a legérthetetlenebb dolgok közé tartozik a nemzetközi celebvilágban. Az énekes már ki tudja mióta őrlődik két exnője , Rihanna és Karrueche Tran között. Az ügyet nagyban nehezíti, hogy általában fogalma sincs róla senkinek, melyik exnő lett éppen megint aktuális, mivel folyamatosan tartják magukat a pletykák, hogy Brown még mindig szerelmes SMS-ekkel bombázza Trant Rihanna mellől. És akkor jöjjön a harmadik csavar: azt se tudni, hogy Rihanna és Chris Brown milyen viszonyban vannak. Még úgy sem lehetünk biztosak semmiben, hogy Rihanna hivatalosan is beismerte, hogy minden kritikus hang ellenére megint összejöttek. "Úgy döntöttem, az a legfontosabb, hogy boldog legyek. Senki más véleménye nem állhat ennek útjába. Ha ez egy hiba, akkor is az én hibám. Az éveken át tartó szenvedés, harag és sötétség után csak a saját igazamnak akarok élni" – mondta Rihanna a Digital Spynak.

Mi innen messziről segítenénk Chris Brownnak a döntésben: igazából teljesen mindegy, melyik nőt választja, mivel Rihanna és Karreuche Tran pontosan ugyanaz. Leszámítva persze Rihanna énekesi karrierjét, de valószínűleg a férfi sem női platinalemezeire indul be. A maradék ugyanaz: mindketten szeretnek bulifotókat feltölteni Instagramra, próbálnak úgy öltözködni, mint egy jól eleresztett középiskolás, és jelenleg két dologgal foglalkoznak kiemelten: a meztelenkedéssel és divattervezéssel.

A meztelenkedés része Rihannánál egyértelmű, hiszen szinte nem telik el hét anélkül, hogy Rihanna villantana valamit, vagy pózolna úgy meztelenül, hogy a lényeget azért ne láthassa meg a világ. A legmerészebb valószínűleg a GQ magazin címlapján mutatott póza volt, amin egy szál nyitva hagyott dzsekiben okozott merevedést a világ férfilakosságának, de karácsonykor sem fogta vissza magát. Tran ebben a tekintetben még kezdő, de a Rolling Out címlapján ő is dobott egy nagyot. A változatosság kedvéért itt is ki van takarva/retusálva a túl direkt erotika.

Amellett, hogy szeretnek jól kinézni, mindketten elkezdték a külföldi megfelelőjét a topless DJ-zésnek: ruhákat terveznek, de ezekből egyelőre csak promóciós videókat láttunk (jó, Rihannából kicsit többet). A kettő közt ismertségből fakadó különbségek vannak: A Da Vibe nevű kollekciót tervező Tran nyilván tisztában van azzal, hogy annyitól még nem lesz valami érdekes ruha, hogy az a nő tervezte, akit Chris Brown dugott, ezért inkább a menő és laza imidzsre próbált ráfeküdni a párizsi forgatáson, addig a River Islanddel egyszerűen csak a saját neve alatt dolgozó Rihanna viszont már bőven van akkora ikon, hogy bármi eladható legyen annyival, hogy ő beszél a világ dolgairól.

Mindenesetre nagyon drukkolunk Chris Brownnak, hogy végre sikerüljön eldöntenie, melyik verzióját szeretné maga mellett tudni ugyanannak a nőnek: a valamivel kisebb arccal rendelkező laza csajt, vagy a világsztár, de hangsúlyozottan laza csajt?