Sok celeb nem szereti kiteregetni a szennyesét, és magánéletük szinte minden pillanatát próbálják megóvni a nagy nyilvánosság elől, mégis néha elképesztő dolgokat tudnak elárulni. Például, hogy hogyan nyúlnak magukhoz, milyen zenét hallgatnak közben, vagy gyerekkorukban milyen furcsa szokásuk volt a vécén.

Míg a hétköznapi emberek sokszor nehezen veszik rá magukat, hogy maszturbálási szokásaikról, vagy csak úgy általánosságban magáról az önkielégítésről beszéljenek, vannak celebek, akik boldogan tárnak mindenféle információt a témában a nyilvánosság elé. Még akkor is, ha van köztük olyan sztori, amit jobb lett volna, ha sosem tudunk meg.

A maszturbálók új generációja

Legutóbb például Anna Kendrick színésznő viccelődött Twitterén a moziban önkielégítésről: "Uhh. Soha többet nem nézek meg a moziban Ryan Gosling-filmet. Úgy látszik, a mozi leghátsó sorában masztrubálás még mindig illetlen dolognak számít". A színésznő azonban nincs egyedül, más celebek is szeretnek nyíltan beszélni arról, hogy mikor nyúltak először magukhoz, vagy hogy milyen zenére szeretik csinálni.

Nemrég Mariah Carey férje, Nick Cannon mondta el egy rádióműsorban, hogy felesége egyik száma, a "Hero" a kedvenc aláfestő zenéje, amikor magához nyúl. De a Katy Perryvel hol szakító, hol kibékülő John Mayer is sikeresen tudatta már a nagyvilággal egy, a Rolling Stone magazinnak adott interjújában, hogy milyen a viszonya az önkielégítéssel: "A maszturbálók új generációja vagyok. Eddigi életem során már több komoly problémából is "kimaszturbáltam" magam. A telefont sem veszem fel, ha maszturbálok. (...) Bárcsak Tiger Woods is tudná, hogy mikor kell kiverni". Ezek után még hozzátette, hogy nem azért nyúl magához, mert kanos, de hogy akkor mégis miért teszi, már nem árulta el.

Van aki kalóriát éget, van aki vécére ül

Robert Downey Jr. pár éve vallotta be, hogy megrögzött maszturbáló volt. "Kényszeresen, folyamatosan maszturbáltam. De már nem motivál, mert a Susannal (Downey Jr. felesége) való kapcsolatom szent" – mondta akkor a színész. Még Dustin Hoffman is nyíltan beszélt arról, hogy miért jó az, ha magához nyúl. "Néha azért kényeztetem magam, mert hiszem, hogy néhány kalóriát is elégetek" – mondt a színész. Persze mi nem garantáljuk, hogy azzal le is fog fogyni, ha követi Dustin Hoffman tanácsait, de egy próbát biztosan megér.

Utoljára hagytuk a legmeghökkentőbb nyilatkozatot, ami Madonna száját hagyta el. Még a kilencvenes évek elején vallott arról az énekesnő, hogy mikor maszturbált először, illetve ehhez kapcsolódóan egy furcsa gyerekkori szokásáról is beszélt. "Nem igazán fedeztem fel a masztrubálást 17-18 éves korom előtt. Még azelőtt szexeltem, hogy tudtam volna, mi az. Viszont emlékszem, hogy amikor még nagyon kicsi voltam, a kedvenc dolgom az volt – gondolom mert már akkor is érdekelt a szex – hogy fordítva ültem rá a WC-re. Csak ültem rajta, és valahogy megnyugtatott. Nagyon furcsa. Azt is nagyon szerettem, hogy a WC felett állva pisiltem..." – számolt be a fiatalon még szőrös Madonna egy interjúban valóban fura szokásairól, amiket nem biztos, hogy ön tudni akart.