Sok mindent írhatnánk arról, hogy milyen különleges körülmények között fotózták Kate Uptont, de tudjuk, hogy felesleges. Kattintsanak a videóra, és csodálják meg Upton szinte teljes egészében látható melleit!

A Sports Illustrated (SI) a gyanútlan hazai olvasónak egy amerikai sportújságnak tűnhet, holott a gyakorlatban mindenkinek a mellek jutnak először eszébe róla. A férfimagazin mostani címlaplánya – kihangsúlyozandó a csöcsfaktort – Kate Upton lett. A címlapot már korábban kiszivárogtatták: ezen egy szál bugyogóban és egy anorákban pózol a glammodell, aki vaskos mellközt is villant.

A SI-nek ezúttal egy fürdőruhás különszámában szerepel Upton, akiről néhány kép az Antarktiszon készült. A mostani mellvillantós fotókat eltérő éghajlati körülmények között, a Bahama-szigeteken fotózták – írja a Celebuzz. Ezeken a képeken Upton anyaszült meztelenül villog a lemenő nap fényénél, melleit csupán a nyakláncszerűen lecsorgatott festék takarja.

Egy videót is közzétettek Upton tengerparti vonaglásáról. Vidáman közli, milyen szuper napja van a parton és hogy milyen jó az időjárás. Az álnyaklánc kialakítását maga Upton sem értette, csak annyit fogott fel, hogy szálanként rakták fel rá a tapadós anyagot, réteget halmozva rétegre.

Upton mesélt az antarktiszi fotózásról is. "Tényleg csak egy percig tudtam csinálni, aztán mindenki elkezdett rohanni felém, és pokrócokat dobtak rám, és egy kis pokrócbarlangszerűséget építettek fölém" – mondta. Azt mondta, a hidegtől még a hallása-látása is csődöt mondott (pedig a déli féltekén nyár vége van épp).