John Legend barátnőjének, Chrissy Teigennek annyira az agyára ment a léböjtkúra a fürdőruhafotózások előtt, hogy Vera Wang divatbemutatójára elfelejtett bugyit húzni, amiről természetesen fotó is készült.

Chrissy Teigen nem csak arról simert, hogy a Sports Illustrated modellje, vagy hogy John Legend a pasija, hanem arról is, hogy gasztroblogger, vagyis nagyon szeret enni – írja a Daily Mail. Utóbbi egy fürdőruhamodell esetében nem biztos, hogy előny, főleg mert a 27 éves modell a Cooking Channel TV-nek magyarázta, mennyire gyűlöl diétázni. "Annyira utálom, hogy nehezen tudok róla úgyl beszélni, hogy ne legyek ideges, de nem sétálhatok oda egy fürdőruha fotózásra úgy, hogy előtte egy hétig nem tartottam be a szigorú étrendet.".

Azt már nem fejtette ki bővebben, hogy mit is jelent a szigorú étrend, de blogján szépen végig lehet követni, hogy a fürdőruha fotózásokra léböjttel készül. Decemberben egy fotót posztolt blogján, amin egy nagy pohár zöld trutyi volt, és azt írta a kép alá: "Egy hétre most elbúcsúzom az ételektől."

Ennél persze bővebben is kesereg a léböjtkúra miatt a blogon - legutóbbi bejegyzései alapján folyamatosan rament evett -, mondván, ha nem fotóznák őt rendszeresen bikiniben, akkor soha a büdös életben eszébe nem jutna ilyesmit csinálni. Emellett azon is rendszeresen sopánkodik, hogy szereti ha valaki formás – mint például Kim Kardashian – de ha szegény Teigen eszik, akkor sajnos nem jó helyre szokott hízni, mert minden felesleg a hasára megy.

A lényeg viszont nem az eddig (nálunk) szinte ismeretlen modell szenvedése a léböjt miatt, hanem az, hogy Chrissy Teigennek annyira az agyára mehetett a kemény diéta, hogy a napokban Vera Wang divatbemutatóján járt, ahova elfelejtett bugyit húzni. Ha ön is szeretne villantani, nincs más dolga, mint tíz napon keresztül napi három pohárnyi zöld trutyit innia, mellé pedig fűszeres limonádét – bármit is jelentsen az –, illetve egy ananászt és egy kesudiós tejet lenyomnia a torkán. Ha pedig Teigen villantása érdekli, kattintson az alábbi fotóra!